Άγριο φονικό στον Στρόβολο μετά από συμπλοκή! Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου (εικόνες)

22.11.2021Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το άγριο φονικό που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας κάτω από πολυκατοικία που βρίσκεται στον Παρισσινό στο Στρόβολο, με θύμα αλλοδαπό ο οποίος μαχαιρώθηκε από ομοεθνή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν κάτω από την πολυκατοικία τους, όπως συνήθιζαν κάθε βράδυ, και σε κάποια στιγμή, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πιάστηκαν στα χέρια. 

Ακολούθως, ο δράστης ανέσυρε μαχαίρι και το κάρφωσε στην πλάτη του θύματος, το οποίο σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς τον απέναντι δρόμο, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του ΔΙΑ. 

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή, ενώ όπως μας ανέφεραν, ο δράστης, που βρισκόταν στον απέναντι δρόμο, με την άφιξη των περιπολικών άρχισε να τρέχει για να διαφύγει. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη. 
Όπως καταγγέλλουν γείτονες, οι καβγάδες μεταξύ των αλλοδαπών που διαμένουν στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, ήταν σύνηθες φαινόμενο και αρκετές φορές είχαν πιαστεί στα χέρια, ενώ ουκ ολίγες φορές είχαν καλέσει την Αστυνομία για να επέμβει. Επίσης, όπως καταγγέλλεται, ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, καταγγέλθηκε για το γεγονός ότι είχε μετατρέψει την παλαιά πολυκατοικία σε γκέτο, χωρίς όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες να επέμβουν. 

Μάλιστα, στο παρελθόν, στην ίδια πολυκατοικία, σε μία από τις περιπτώσεις, είχε σημειωθεί άγρια συμπλοκή με 20 άτομα, τα οποία έπαιξαν άγριο ξύλο και έσπαζαν διάφορα αντικείμενα, ενώ σε κάποια στιγμή, οι αλλοδαποί πηδούσαν από τα παράθυρα. 

www.reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Τα celebrity outfits που εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα Διάβασε περισσότερα

MAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά Διάβασε περισσότερα

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα


3310