Influencer στη Τσεχία έριξε ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο: Χιλιάδες άνθρωποι μάζευαν τα λεφτά σε σακούλες

26.10.2023



Ένας influencer έριξε ένα εκατομμύριο δολάριο από ελικόπτερο, με τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο να τρέχουν να μαζέψουν όσα περισσότερα λεφτά μπορούσαν.

Μια αξιοσημείωτη σκηνή εκτυλίχθηκε στην Τσεχία, καθώς χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε ένα χωράφι κοντά στην πόλη Lysa nad Labem για να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε ο δημοφιλής influencer και οικοδεσπότης, Kamil Bartoszek, πιο γνωστός ως Kazma.

Οι συμμετέχοντες αντιμετώπισαν μια μοναδική πρόκληση: έπρεπε να αποκρυπτογραφήσουν έναν γρίφο για να προσδιορίσουν την τοποθεσία όπου θα διανέμονταν το τεράστο χρηματικό ποσό. Η αναζήτηση ήταν περιτριγυρισμένη από ίντριγκα και ενθουσιασμό, με τον κωδικό να αποτελεί ένα καλά φυλασσόμενο μυστικό. Ένα βίντεο της εκδήλωσης, με φωτογραφίες και βίντεο, μοιράστηκε αργότερα στο YouTube, καταγράφοντας αυτή την εξαιρετική πράξη γενναιοδωρίας.

Το σκηνικό για το γεγονός αυτό ήταν ο διαγωνισμός του Kazma, όπου αρχικά υποσχέθηκε ένα εκατομμύριο δολάρια σε εκείνον που θα αποκρυπτογράφησει επιτυχώς το συγκεκριμένο κωδικό. Η πρόκληση δημιούργησε σημαντικό θόρυβο και προσμονή, με τους ανθρώπους να προσπαθούν να σπάσουν τον κωδικό και να διεκδικήσουν το βραβείο που θα τους άλλαζε τη ζωή.

Ωστόσο, καθώς ο κώδικας παρέμενε άλυτος και ο Kazma πήρε μια αυθόρμητη απόφαση. Αντί να κρατήσει το τεράστιο αυτό ποσό, επέλεξε να μοιραστεί τον πλούτο με τους θαυμαστές του.

@dailymail Another day…another dollar… #fyp #money #helicopter #kazma #wow ♬ original sound - Daily Mail

lifenewscy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


690