Άγριο φονικό στον Στρόβολο μετά από συμπλοκή! Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου (εικόνες)

22.11.2021



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το άγριο φονικό που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας κάτω από πολυκατοικία που βρίσκεται στον Παρισσινό στο Στρόβολο, με θύμα αλλοδαπό ο οποίος μαχαιρώθηκε από ομοεθνή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν κάτω από την πολυκατοικία τους, όπως συνήθιζαν κάθε βράδυ, και σε κάποια στιγμή, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πιάστηκαν στα χέρια. 

Ακολούθως, ο δράστης ανέσυρε μαχαίρι και το κάρφωσε στην πλάτη του θύματος, το οποίο σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς τον απέναντι δρόμο, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του ΔΙΑ. 

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή, ενώ όπως μας ανέφεραν, ο δράστης, που βρισκόταν στον απέναντι δρόμο, με την άφιξη των περιπολικών άρχισε να τρέχει για να διαφύγει. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη. 
Όπως καταγγέλλουν γείτονες, οι καβγάδες μεταξύ των αλλοδαπών που διαμένουν στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, ήταν σύνηθες φαινόμενο και αρκετές φορές είχαν πιαστεί στα χέρια, ενώ ουκ ολίγες φορές είχαν καλέσει την Αστυνομία για να επέμβει. Επίσης, όπως καταγγέλλεται, ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, καταγγέλθηκε για το γεγονός ότι είχε μετατρέψει την παλαιά πολυκατοικία σε γκέτο, χωρίς όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες να επέμβουν. 

Μάλιστα, στο παρελθόν, στην ίδια πολυκατοικία, σε μία από τις περιπτώσεις, είχε σημειωθεί άγρια συμπλοκή με 20 άτομα, τα οποία έπαιξαν άγριο ξύλο και έσπαζαν διάφορα αντικείμενα, ενώ σε κάποια στιγμή, οι αλλοδαποί πηδούσαν από τα παράθυρα. 

www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4304