«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

13.01.2024



«Δεν έχω τίποτα να φορέσω». Η  φράση  που  λέει  μια  γυναίκα τουλάχιστον μια φορά στη ζωή της ή και περισσότερες φορές. Αυτό είναι συνήθως ένα  από  τα  μεγαλύτερα Fashion προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι από εμάς. Γιατί συμβαίνει αυτό;

 Ισως δεν έχουμε ρούχα; Ισως δεν είμαστε Fashionable; Οταν ανοίγετε την γκαρνταρόμπα σας και είναι γεμάτη αλλά δεν υπάρχει τίποτα να φορέσετε/συνδυάσετε, αυτό δεν σας ταιριάζει , αυτό προσθέτει βάρος, αυτό δεν είναι κατάλληλο , αυτό δεν ταιριάζει με τον καιρό ή αυτό έχει αλλοιωθεί με τον καιρό. Και πόσα νεύρα ξοδεύονται σ’αυτό, παρά το ότι στο τέλος βάζεις το ίδιο πράγμα όπως συνήθως; Στην  πραγματικότητα  κανένα  από  τα  πιο  πάνω  δεν  ισχύει.  Εχεις περισσότερα ρούχα από αυτά που νομίζεις ότι έχεις απλά πρέπει να γίνει μια αναδιοργάνωση της γκαρνταρόμπας σου.

Φανταστείτε να ετοιμάζεστε για μια συνάντηση είτε για μια έξοδο είτε ακόμα για την δουλειά και να ανοίγετε την γκαρνταρόμπα σας και να δημιουργείτε εύκολους και στιλάτους συνδυασμούς χωρίς να αφήνετε πίσω σας μια ‘’αναστατωμένη’’ γκαρνταρόμπα.

Η λύση είναι πολύ απλή αναδιοργάνωσε την γκαρνταρόμπα σου, δώσε   ρούχα   που   σου   είναι   μικρά   ή   μεγάλα,   διώξε   τα ρούχα/αξεσουάρ που αλλοιωθήκαν  και  σμίξε επιτέλους τα ρούχα που δεν φόρεσες με τα καινούργια σου.   Μ ’αυτόν το τρόπο  θα ξεκαθαρίσει η ντουλάπα σου και θα μπορείς πιο εύκολα να κάνεις καινούργιους , στιλάτους αλλά και γρήγορους συνδυασμούς.

Website - www.theklaioakeim.com/el/copy-of-colour-analysis

Instagram -www.instagram.com/Tpersonalstylist/

Θέκλα Ιωακείμ





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


788