Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα

14.11.2023



Όσες αγαπούν την μόδας και τους αρέσει να ενημερώνονται κάθε σεζόν για τις τάσεις της κάθε εποχή γνωρίζουν ότι αυτή έχει κάθε φορά τη δική της χρωματική παλέτα. Κάθε σεζόν υπάρχουν νέα χρώματα που αναδεικνύονται και που θεωρούνται trends και το φθινόπωρο και τον χειμώνα κυρίως τα χρώματα αυτά είναι πιο μουντά και πιο χειμερινά με το μαύρο, το γκρι και το καφέ να επικρατούν.

Φέτος ωστόσο τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά αφού βλέπουμε να επικρατούν πιο ζωηρά χρώματα και αποχρώσεις που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη χειμερινή γκαρνταρόμπα. Ένα από αυτά, που σίγουρα το έχεις εμπεδώσει μέχρι τώρα, είναι το κόκκινο που αποτελεί και τον πρωταγωνιστή της χρωματικής παλέτας για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2023-2024.

Ένα άλλο ωστόσο χρώμα- έκπληξη για τη φετινή σεζόν αποτελεί και το κίτρινο! Μάλιστα έχουμε δει στα catwalks των μεγάλων σχεδιαστών αλλά και στις εμφανίσεις των fashionistas να επικρατεί και η αρκετά φωτεινή απόχρωση του κίτρινου, η οποία δίνει ένταση στις εμφανίσεις.

Πουκάμισο στην έντονη απόχρωση του κίτρινου επέλεξε και η Αννίτα Δημητρίου η οποία παρευρέθηκε σε κοινωνική εκδήλωση δημιουργώντας ένα stylish σύνολο. Συγκεκριμένα επέλεξε να συνδυάσει το πουκάμισό με μάυρη midi φούστα σε A-line γράμμη και peep toes mules επίσης στο χρώμα του μαύρου.

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1937