Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο)

06.12.2023



Στην γκαρνταρόμπα μας έχουμε ήδη ή θέλουμε να προσθέσουμε κομμάτια, που προορίζονται για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, όταν το dress code θα προτείνει glam σύνολα και αυτά είναι φυσικά τα ρούχα με παγιέτες, glitter, στρας, rhinestones και με metallics υφάσματα. Η περίοδος των γιορτών, που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, είναι η ιδανική περίπτωση για να φορέσεις αυτές τις δημιουργίες αφού εκ των πραγμάτων πρέπει να προσθέσουμε περισσότερη λάμψη στα σύνολα μας.

Είτε σε total look, είτε μεμονωμένα, τα ρούχα με sequins και πέτρες είναι και αυτή τη χρονιά εδώ, σύμμαχός σου να αναδείξουν την πιο glam πλευρά που κρύβεις μέσα σου. Σε αυτή τη διάθεση, τη γιορτινή που επεκτείνεται και στο στυλ και το ντύσιμό μας, έχει μπει και η Φιλίππα Καρσερά την οποία είδαμε σε κάλεσμα που είχε να επιλέγει glamorous δημιουργίες για ένα πραγματικά λαμπερό σύνολο.

Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε μαύρο top με παγιέτες που συνδύασε με παντελόνι σε μαύρο χρώμα θέλοντας να ρίξει λίγο τους τόνους και να μην ακολουθήσει την τάση του total sequined look. Το σύνολο που δημιούργησε η Πρώτη Κυρία του νησιού είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο που είναι η πιο γιορτινή του χρόνου αφού μπορείς άνετα να το φορέσεις σε ένα οικογενειακό τραπέζι αλλά και σε μία κοινωνική εκδήλωση.

Ένα top με παγιέτες μπορεί να προσφέρει λάμψη σε ένα απλό bottom και να μεταμορφώσει με μια κίνηση ολόκληρο το σύνολο στηρίζοντας ταυτόχρονα το effortless και minimal style.

Πηγή: ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2230