Οικογένεια με 3 ανήλικα στη Λευκωσία: Γεμίζουν μπουκάλια με νερό για να πλυθούν - Χωρίς ρεύμα και νερό - Ψάχνουν στέγη

20.09.2022Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , η οικογένεια ζει χωρίς νερό και ρεύμα. Για να κάνουν μπάνιο τα παιδιά, μεταφέρουν νερό σε μπουκάλια. Όπως αναφέρει σε μήνυμα η μητέρα ο ιδιοκτήτης δεν ανανεώνει το συμβόλαιο με αποτέλεσμα να πρέπει να βρουν άμεσα αλλού στέγη.

Το γεγονός ότι είναι λήπτες δημοσίου βοηθήματος και συγκεκριμένα του Ε.Ε.Ε, δυσκολεύει περισσότερο την περίπτωση τους, καθώς θα πρέπει να βρουν χώρο διαμονής που να αποδέχεται να πληρωθεί το ενοίκιο και η προκαταβολή μετά την υπογραφή συμβολαίου.

Το Γραφείο Ευημερίας είναι πρόθυμο να πληρώσει το πρώτο ενοίκιο και deposit με την προϋπόθεση ότι έχει υπογραφτεί συμβόλαιο και έχει ήδη εγκατασταθεί η οικογένεια στο σπίτι.

tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
972