Σωκράτης Χάσικος: Τα παιδιά του γιόρτασαν τα γενέθλια του καναλιού του με τη φωτογραφία του

23.10.2021Τα παιδιά του συνεχίζουν την πλούσια παρακαταθήκη. Ο ιδρυτής του Omega Σωκράτης Χάσικος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

«Ο Σωκράτης Χάσικος υπήρξε μεγάλος μαχητής της ζωής και έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο και μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις όπως αγωνιζόταν στη μακρά δημόσια πορεία του στην πολιτική. Οραματίστηκε και υλοποίησε μέσα ενημέρωσης όπως το OMEGA, το SUPER SPORT FM, το Ραδιόφωνο Δρόμος FM που να υπηρετούν τον πολίτη, την αλήθεια και τον τόπο μας με ήθος και συνέπεια» ανέφερε τότε η ανακοίνωση του καναλιού.

Ωστόσο τα παιδιά του ανέλαβαν να σηκώσουν το βαρύ φορτίο του σταθμού. Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, το κανάλι του Omega γιόρτασε την τριετή παρουσία του στο χώρο.

Την τούρτα έκοψε ο νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος του OMEGA Channel, του SuperSport FM, του ΔΡΟΜΟΣ FM και της εταιρείας SOEC Developments Ltd, κ. Ιωάννης Χάσικος.

 

Πηγή: showbizcyprus

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςMAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα

Μαντήλι στα μαλλιά: Δες πώς θα φορέσεις το ωραιότερο αξεσουάρ του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Τα fashionable looks της Νόνης Κυπριανού στη Μύκονο Διάβασε περισσότερα
1674