Σωκράτης Χάσικος: Τα παιδιά του γιόρτασαν τα γενέθλια του καναλιού του με τη φωτογραφία του

23.10.2021Τα παιδιά του συνεχίζουν την πλούσια παρακαταθήκη. Ο ιδρυτής του Omega Σωκράτης Χάσικος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

«Ο Σωκράτης Χάσικος υπήρξε μεγάλος μαχητής της ζωής και έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο και μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις όπως αγωνιζόταν στη μακρά δημόσια πορεία του στην πολιτική. Οραματίστηκε και υλοποίησε μέσα ενημέρωσης όπως το OMEGA, το SUPER SPORT FM, το Ραδιόφωνο Δρόμος FM που να υπηρετούν τον πολίτη, την αλήθεια και τον τόπο μας με ήθος και συνέπεια» ανέφερε τότε η ανακοίνωση του καναλιού.

Ωστόσο τα παιδιά του ανέλαβαν να σηκώσουν το βαρύ φορτίο του σταθμού. Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, το κανάλι του Omega γιόρτασε την τριετή παρουσία του στο χώρο.

Την τούρτα έκοψε ο νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος του OMEGA Channel, του SuperSport FM, του ΔΡΟΜΟΣ FM και της εταιρείας SOEC Developments Ltd, κ. Ιωάννης Χάσικος.

 

Πηγή: showbizcyprus

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς3 Κύπριες fashion girls σου δείχνουν τι να φορέσεις στα χιόνια το Σαββατοκύριακο

Ελένη Μενεγάκη-Ιωάννα Λίλη: Βγήκαν με το ίδιο φόρεμα- Ποια το φόρεσε καλύτερα; Διάβασε περισσότερα

Βρεθήκαμε στο red carpet των Super Music Awards! Oι εμφανίσεις που ξεχώρισαν [εικόνες] Διάβασε περισσότερα

Aννίτα Δημητρίου: Η στυλιστική επιλογή που έκανε για το καλωσόρισμα του Πάπα Φραγκίσκου (βίντεο) Διάβασε περισσότερα


1353