Τραγωδία Λακατάμιας: Στην δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων Βρέθηκε σημείωμα «Συγνώμη… έπρεπε να γίνει»

30.06.2020



Ψάχνουν τα κίνητρα της ανείπωτης τραγωδίας που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λακατάμια με θύματα την Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων και τον Χριστάκη Χριστοδούλου 56 χρόνων – Το σημείωμα και το συγνώμη του 56χρονου στο επίκεντρο των ερευνών – Τους αναζητούσαν οι συγγενείς. 

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο φαίνεται πως γράφτηκε από τα χέρια του 56χρονου έχουν στα χέρια τους από χθες βράδυ οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας το οποίο βρέθηκε στο διαμέρισμα του.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται πως το σημείωμα αυτό έχει γραφτεί από τον 56χρονο και αυτό προκύπτει από τα γραφόμενα του.

Στο σημείωμα όπως πληροφορείται η Cyprus Times, φαίνεται πως ο 56χρονος λέει συγνώμη στην  44χρονη. «Συγνώμη… είναι κάτι που έπρεπε να γίνει» είναι μερικά από τα λόγια που γράφονται στο σημείωμα και από δω εκτιμούν οι ανακριτές ότι ενδεχομένως ο 56χρονος να είχε πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Οι ανακριτές ωστόσο εξετάζουν με μεγάλη προσοχή το εν λόγω θέμα καθώς δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γράφτηκε από την 44χρονη με σκοπό να παραπλανήσει τις Αρχές. 

Σε ότι αφορά τα τραύματα που φέρουν, ο 56χρονος έχει τραύμα στο στήθος ενώ η 44χρονη φέρει τραύμα στο λαιμό και στο χέρι.

Το κυνηγετικό όπλο εντοπίστηκε κοντά και από τα δύο άψυχα σώματά τους ενώ ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος σκότωσε τον άλλο.

Είχαν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο

Από τις μαρτυρίες που  έχουν στην κατοχή τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας φαίνεται πως το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Μάλιστα από τις εξετάσεις φαίνεται πως η 44χρονη μετέβη χθες στο διαμέρισμα του 56χρονου.

Οι εξετάσεις αλλά και οι καταθέσεις από συγγενικά τους πρόσωπα συνεχίζονται με σκοπό να διαφανεί το κίνητρο της τραγωδίας στην οδό Ρήγα Φεραίου στη Λακατάμια.

Τους αναζητούσαν συγγενικά τους πρόσωπα

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι γύρω στις 9:30 έφτασε στην Αστυνομία η πληροφορία ότι σε διαμέρισμα στη Λακατάμια υπήρχαν δυο τραυματισμένα πρόσωπα. Όταν έφτασαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τα δυο πρόσωπα με εμφανή τραύματα στο σώμα.

«Φαίνεται ότι συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων τους αναζητούσαν. Συγγενικό πρόσωπο του 56χρονου μετέβη στο διαμέρισμα όπου τους εντόπισε» ανέφερε ο κ. Ανδρέου.

Η τελευταία φορά που είχα θεαθεί ήταν το πρωί της ίδιας μέρας και πιστεύεται ότι κατά την διάρκεια της μέρας από το πρωί μέχρι την ώρα που εντοπίστηκαν έγινε το περιστατικό.

Καταληκτικά ανέφερε πως οι νεκροτομές θα ρίξουν φως στην υπόθεση είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Αυτοψία στην σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Πηγή-Ρεπορτάζ: cyprustimes.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3612