Συγκλονιστικές στιγμές στη Λευκωσία: 45χρονη έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια των 2 ανήλικων παιδιών της

29.03.2024



Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν μέλη του πληρώματος ασθενοφόρων στη Λευκωσία την περασμένη Δευτέρα. Πρόκειται για τον Μάκη, τον Γιώργο, τον Ρένο και τη Μαρίνα. Δύο ασθενοφόρα με τέσσερα άτομα, που έστησαν αλυσίδα επιβίωσης, για να σωθεί μια ζωή μπροστά στα μάτια δύο ανήλικων παιδιών.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο OMEGAlive η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου, πρόκειται για ανταπόκριση σε κλήση που αφορούσε μια 45χρονη μητέρα, η οποία έπαθε ανακοπή ενώ ήταν μόνη στο σπίτι με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Τα παιδιά της κατάφεραν να φωνάξουν για βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, μαζί με τέσσερα μέλη της υπηρεσίας.

Οι στιγμές που ακολούθησαν, ήταν πραγματικά συγκλονιστικές. Ο Μάκης, ο Γιώργος, ο Ρένος και η Μαρίνα, μέσα από την άψογη συνεργασία τους, κατάφεραν να επαναφέρουν τη 45χρονη μητέρα και να την παραδώσουν στο νοσοκομείο. Η 45χρονη σύμφωνα με την κα Κωνσταντίνου παραμένει διασωληνωμένη, ωστόσο σιγά σιγά θα ξεκινήσει η αποσωλήνωσή της.

Παρ’ όλα αυτά, η κα Κωνσταντίνου μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, τόνισε το πόσο δύσκολο ήταν για τα τέσσερα μέλη του πληρώματος να σταθούν δυνατά και ν’ αντέξουν, βλέποντας δύο μικρά παιδιά να τους κοιτάνε μέσα στα μάτια με αγωνία.

«Είναι η δουλειά μας. Αξίζει όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις να λες ένα μπράβο, όχι επειδή έκαναν τη δουλειά τους. Αλλά επειδή έζησαν μια δύσκολη στιγμή και τα κατάφεραν», είπε καταληκτικά.

omegalive.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1302