Θάνατος 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή στη Λάρνακα: Ένοχος για ιατρική αμέλεια ο ένας γιατρός

20.05.2022Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έκρινε ένοχο πριν από λίγο τον γιατρό Ηρακλή Παντελιδάκη, για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που αφορά στον θάνατο του 10χρονου μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή που συνέβη τον Μάιο του 2018, στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Νοσοκομείου Λάρνακας. Για την ίδια υπόθεση το Δικαστήριο αθώωσε τον γιατρό Κυριάκο Κυριακίδη.

Και οι γιατροί κατά τον επίδικο χρόνο εργαζόταν στο τμήμα πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όταν ενώ έπαιζε καλαθόσφαιρα την ώρα της γυμναστικής στο Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού όπου φοιτούσε, έπεσε στο έδαφος και κτύπησε στο κεφάλι.

Αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας απολύθηκε, ενώ λίγες ώρες αργότερα η μητέρα του μετέφερε τον δεκάχρονο πίσω στο δημόσιο νοσηλευτήριο, αφού είχε πόνους στο κεφάλι.

Ακολούθως ο 10χρονος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου απεβίωσε στο χειρουργείο.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςMAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα

Μαντήλι στα μαλλιά: Δες πώς θα φορέσεις το ωραιότερο αξεσουάρ του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Τα fashionable looks της Νόνης Κυπριανού στη Μύκονο Διάβασε περισσότερα


1394