«Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο». H UNILEVER Tseriotis Cyprus στο πλάι 110 Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων της Κύπρου

20.10.2021Η Unilever Tseriotis Cyprus ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» το οποίο θα υλοποιηθεί σε 110 δημόσια δημοτικά και ειδικά σχολεία, σε όλες τις επαρχίες του νησιού προσφέροντας δωρεάν καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και κρεμοσάπουνα Lifebuoy.

 

Το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» της Unilever Tseriotis Cyprus με τα brands Κlinex και Lifebuoy, σε συνεργασία με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών, θα προσφέρει δωρεάν πάνω από 50.000 καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και κρεμοσάπουνα Lifebuoy σε 101 δημόσια δημοτικά σχολεία και σε όλα τα ειδικά σχολεία, σε όλες τις επαρχίες του νησιού  - (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Αμμόχωστο). Τα προϊόντα που θα προσφερθούν καλύπτουν τις ετήσιες ανάγκες τόσο για την υγιεινή καθαριότητα των τάξεων και των υπόλοιπων σχολικών χώρων, όσο και για την ατομική υγιεινή των μαθητών.

 

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας κ. Πρόδρομος Προδρόμου. 

Στόχος του προγράμματος είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά μας ζουν και αναπτύσσονται να είναι υγιεινά καθαρό και ασφαλές και παράλληλα να υπάρχει μέριμνα για το χτίσιμο σωστών συνηθειών προσωπικής υγιεινής. Είναι αποδεδειγμένη άλλωστε η συσχέτιση μεταξύ ενός υγιεινά καθαρού σχολικού περιβάλλοντος και της επίδοσης των μαθητών, καθώς και της ανάπτυξης σημαντικών κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, που είναι πολύτιμες για το μέλλον τους.

 

«Όλοι οι εργαζόμενοι στην Unilever Tseriotis είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που μπορούμε να συμβάλουμε στην υγιεινή καθαριότητα των σχολικών χώρων όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μας αλλά και στη βελτίωση σωστών κανόνων ατομικής υγιεινής. Η Unilever έχει λάβει παγκοσμίως τη δέσμευση να βελτιώσει την υγεία 1,3 δις ανθρώπων μέσω πρωτοβουλιών και εκπαιδευτικών δράσεων. Το πρόγραμμα Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο συμβάλει στην υλοποίηση αυτής της δέσμευσης στην Κύπρο προσθέτοντας ένα μικρό λιθαράκι στις τεράστιες ανάγκες που δημιουργούν οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε». δήλωσε ο κ. Ηλίας Κατσουλάκος, Γενικός Διευθυντής της Unilever Tseriotis Cyprus.

 

Από την πλευρά του ο κ. Ντίνος Έλληνας, Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, ανέφερε «Θα ήθελα, εκ μέρους της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς την Unilever Tseriotis Cyprus για τη συμβολή της σ' αυτή τη μεγάλη υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε. Με τη δωρεά της, που περιλαμβάνει μια ιδιαίτερα σημαντική ποσότητα προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης για όλη τη χρονιά, οι μαθητές μας σε 110 Δημοτικά και Ειδικά σχολεία όλης της Κύπρου θα είναι ακόμη πιο ασφαλείς. Επιπλέον, η πράξη αυτή μεταφέρει σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, το σπουδαίο μήνυμα ότι η αλληλεγγύη, ειδικά σε περιόδους κρίσεων, είναι το πιο ισχυρό ανθρώπινο και ανθρωπιστικό όπλο».

 

Δείτε το σχετικό video: Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο | Klinex - YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Hub & Spoke 22550061

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι επώνυμοι που βρέθηκαν στο fancy disco party στο Cafe Mercedes της Λευκωσίας με host τον Λάκη Γαβαλά! [εικόνες]

Έλενα Θεοδώρου: Η πιο γλυκιά matchy - matchy εμφάνιση μαζί με τον σύντροφο και την κόρη τους [εικόνες] Διάβασε περισσότερα

Ποιές Κύπριες ξεχώρισαν; Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Man of the Year Awards Διάβασε περισσότερα

Καλοντυμένες Vs Κακοντυμένες: Ποιές Ελληνίδες τα κατάφεραν στυλιστικά την εβδομάδα που διανύσαμε; Διάβασε περισσότερα

Κατέρρευσε η Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο ειδήσεων - Δεν μπορούσε να μιλήσει (Video) Στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Πέμπτης (25/11), η Μάρα Ζαχαρέα κατέρρευσε. Η τραγωδία με το κοριτσάκι στο Κερατσίνι και οι εικόνες που προβλήθηκαν την σόκαραν. Σχεδόν μια εβδομάδα μετά τον φρικιαστικό χαμό της 8χρονης στις εγκαταστάσεις εργοστασίου στο Κερατσίνι και όλοι είναι συγκλονισμένοι. «Με συγχωρείτε...», είπε η Μάρα Ζαχαρέα μετά την προβολή του βίντεο και λύγισε στον αέρα, δεν μπορούσε να μιλήσει. «Θανάση δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω, με συγχωρείτε, μίλα εσύ. Είναι άνθρωποι αυτοί; Τι είναι; Δεν ξέρω...», είπε στη συνέχεια και τον λόγο πήρε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. «Ντροπή για την κοινωνία μας.... Να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ Θανάση. Θα πω μόνο ότι τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί», είπε στη συνέχεια η Μάρα Ζαχαρέα.


217