Ανδρεάνα Φραγκούδη: Μία εβδομάδα μετά τον γάμο της αποκαλύπτει τις αναποδιές που αντιμετώπισαν!

29.07.2021Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την προηγούμενη Τετάρτη, 21 Ιουλίου, ο Πάνος Δημητριάδης και η Ανδρεάνα Φραγκούδη στην Πάρο. Η νιόπαντρη fashionista χθες, θέλησε να αποκαλύψει details όσον αφορά στην οργάνωση του γάμου της, αποκαλύπτοντας παράλληλα τις αναποδιές που βίωσαν.

“Και σε όλες τις νυφούλες που αγχώνονται να πω απλά να έχουν πίστη και όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει. Εγώ να σας πω απλά ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 22 του μήνα και το venue μας (το τρίτο που αλλάξαμε λόγω της κατάστασης) τελευταία στιγμή δεν μπορούσε στις 22 άρα αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την ημέρα και το κάναμε στις 21 με χίλια ρίσκα αφού πολλοί από τους καλεσμένους μας έφταναν στις 21 στο νησί. Τελικά στις 22 και όλες τις επόμενες ημέρες υπήρχαν πολλά μποφόρ στο νησί και τα καραβάκια δεν μπορούσαν να πάνε στην εκκλησία μας, ενώ στις 21 ήταν η μόνη ημέρα τελικά που μπορούσες να πας με καράβι. Να μην πω, δε, ότι τη Δευτέρα (ο γάμος ήταν την Τετάρτη) στο νησί θα γινόταν lockdown (μετά από τη Μύκονο) και θα μπορούσες να κάνεις γάμος με 9 άτομα, και οι 110 καλεσμένοι μου ήταν ήδη on the way για το νησί. Επίσης, δεν θα μιλήσω για όλα τα άγχη που εννοούνται εν καιρώ covid, να καταφέρουν όλοι οι δικοί μας να ταξιδέψουν και να είναι μαζί μας”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, αποκάλυψε πως και η φίλη της που θα της έκανε το νυφικό μακιγιάζ λόγω covid δεν μπόρεσε να ταξιδέψει κι έτσι τελευταία στιγμή έπρεπε να την αντικαταστήσει. Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση

ilovestyle.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα]

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα

Μαριλένη Σταύρου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Μαλβίνα! Διάβασε περισσότερα
1283