Γιατί; Πέρασε με κόκκινο οδηγός που παρέσυρε 23χρονη Μάχη για τη ζωή δίνουν δύο συνάνθρωποι μας

25.09.2020



Κρίσιμα δύο πρόσωπα σε Λευκωσία και Λάρνακα μετά από τροχαίες συγκρούσεις – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 23χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε σε διάβαση πεζών – Στη Λάρνακα κρίσιμα και 89χρονος που χτυπήθηκε από το όχημά του μετά από σύγκρουση

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν από χθες δύο συνάνθρωποι μας που ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα σε Λευκωσία και Λάρνακα χθες.

Στον αναπνευστήρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται η 23χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από όχημα, ενώ διασταύρωνε διάβαση πεζών στην Αγλατζία χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times ο 53χρονος οδηγός που φόρεσε χειροπέδες και βρίσκεται υπό κράτηση, φέρεται να παραβίασε το κόκκινο φανάρι, παρασύροντας την άτυχη νεαρή.

Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νευροχειρουργικό τμήμα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 89χρονος, μετά από οδική τροχαία σύγκρουση, που σημειώθηκε χθες στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, ενώ 29χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, με κατεύθυνση την Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο 89χρονος τη στιγμή της σύγκρουσης βρισκόταν μπροστά από το όχημά του, το οποίο τον κτύπησε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Η Τροχαία Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1921