Βράβευση για τα πειραματικά οχήματα Hyundai του μέλλοντος!

23.09.2020



Βράβευση δύο πειραματικών μοντέλων της Hyundai από την Industrial Designer Society of America (IDSA) με τη διάκριση 2020 International Design Excellence Awards (IDEA). Το πειραματικό Hyundai 45 απέσπασε την τιμητική διάκριση Bronze Award και το Hyundai Prophecy ήταν φιναλίστ. Επιλέγηκαν χάρη στον τολμηρό και δημιουργικό σχεδιασμό και την καινοτομία τους, μέσα από τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και διευρύνουν τα όρια της μηχανολογικής πρωτοτυπίας.

Το πειραματικό Hyundai 45

To 45 σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην αυτοκίνηση, εστιασμένη στην ηλεκτροκίνηση, σε τεχνολογίες αυτονομίας και στον έξυπνο σχεδιασμό. Το πρωτοποριακό αυτό μοντέλο εισάγει μια εντελώς νέα εμπειρία για τα αυτόνομα οχήματα του μέλλοντος. Εξωτερικά, το Hyundai 45 εξάπτει τη φαντασία και αντλεί έμπνευση από το όχημα που αποτέλεσε το DNA της εταιρείας, το Pony Coupe Concept, του 1974. Το 45 έχει πάρει το όνομα του από τις γωνίες 45 μοιρών μπρος και πίσω, χαρίζοντας μια εντύπωση αδαμάντινης σιλουέτας.

Το πειραματικό PROPHECY

To Prophecy εκφράζει ξεκάθαρα τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai. Αισθησιακή, σπορ εμφάνιση, με καθαρές γραμμές και μινιμαλιστικά στοιχεία. Το Prophecy ακολουθεί τη λογική μιας εβληματικής σιλουέτας με ιδανικές αναλογίες εμπνευσμένες από την αεροδυναμική. Οι σχεδιαστές της Hyundai πέτυχαν την Απόλυτη Αυτοκινητική Φόρμα, χάρη στη νέα αρχιτεκτονική που καθορίζεται από πρωτότυπες επιφάνειες και καθαρούς όγκους σε συνδυασμό με αισθητική αρμονία και λειτουργικότητα.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


474