Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Μας εκμεταλλεύτηκαν και γίναμε νούμερα" [βίντεο]

24.09.2022Τους Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, πετύχαμε να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα". Oι δυο τους αφού θυμήθηκαν το πως έγινε η γνωριμία τους πριν από έναν χρόνο, τόνισαν πως εκτέθηκαν αρκετά, στον τομέα της προσωπικής τους ζωή, και πως κάποιοι τους εκμεταλλεύτηκαν για τα νούμερα τηλεθέασης και τους έκαναν να φαίνονται "νούμερα".

Συγκεκριμένα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε: "Το να ξεφεύγεις από τη σκληρή πραγματικότητα είναι κάτι μαγικό. Καλώς ή κακώς η ιστορία με την Ιλάειρα Ζήση έγινε viral. Και το λέω κάνοντας αυτοκριτική γιατί καλώς ή κακώς εγώ φταίω, επειδή στην προσπάθειά της να μην με στενοχωρήσει η Ιλάειρα Ζήση έλεγε "ναι” σε όλα. Και η κατάσταση ξέφυγε.Εκθέσαμε παραπάνω κάποια πράγματα. Αν το έκανα ξανά τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Είναι πολλοί εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο, που προσπάθησαν να κάνουν "νούμερα” πάνω τους χωρίς να τους νοιάζει, αν τους κάνουν να φαίνονται "νούμερα"". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
698