Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της κούρεψε τη μητέρα τους που παλεύει με καρκίνο μέσα στο νοσοκομείο! Συγκινητικές φωτο

29.07.2021



Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Πέμπτης (29-07) ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και μας έδειξε τη στιγμή που ο Γιάννης Χρηστίδης κουρεύει τη μητέρα τους. Ο ίδιος υιοθέτησε στη συνέχεια το ίδιο look και η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε ένα κολάζ φυτογραφιών μέσα από το νοσοκομείο και μας συγκίνησε!

Όπως η ίδια είπε στο βίντεο της πριν από μερικές ημέρες, από τον περασμένο Νοέμβριο «παλεύουν» στο πλευρό της, πολύ περισσότερο η μαμά της, κυρία Μίνα, να αντιμετωπίσει γενναία το «τέρας» που λέγεται καρκίνος.

«Για μένα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας, ο πιο δύσκολος της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Τώρα που έκλεισε η σεζόν αποφάσισα να τα πω. Σαν οικογένεια αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Πρώτη Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έχω μάθει πολλά πια για αυτή την ασθένεια. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη. Εδώ στο νοσοκομείο περνάμε τις περισσότερες ημέρες, άλλες καλύτερες κι άλλες χειρότερες», είχε πει μεταξύ άλλων.

Η μητέρα της παραμένει στο νοσοκομείο και χθες, 28 Ιουλίου έκανε έκκληση για αιμοδότες. Δείτε την συγκλονιστική φώτο παρακάτω!
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6127