Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το σοκαριστικό περιστατικό με επώνυμη που όταν άνοιξε ο τοίχος είδε μια γυναίκα που είχε ψύχωση μαζί της

29.10.2020



Η Βίκυ Χατζηβασιλείου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε περιστατικά που είχαν τύχει σε εκπομπές της στον Alpha και την είχαν φέρει σε δύσκολη στιγμή.Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε και ένα περιστατικό με γνωστή κυρία που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα η εκπομπή γιατί εκείνη «πάγωσε»!

Συγκεκριμένα η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.»!

Και υπογράμμισε: «Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.».

Πηγή: gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1629