Kounnous Fountain of Youth: Έτσι έζησα τα γενέθλια μου και ζωντάνεψα τον κήπο απο το αγαπημένο μου παιδικό παραμύθι

Άλλη μια χρονιά πέρασε μαζί και τα γενέθλια μου.Φέτος ήθελα κάτι μαγικό και ονειρικό, κάτι από τις αγαπημένες ιστορίες της παιδικής μου ηλικίας όπως «Τα Χρονικά της Νάρνια». Ευτυχώς, στάθηκα πολύ τυχερή αφού οι μάγοι μου, Δάφνη Κολοτα και Τάκης Χατζηπαύλου από το Wizard  Εvents & Pr, κούνησαν τα μαγικά τους ραβδιά και έκαναν την Νάρνια πραγματικότητα!! Φέτος, προσκάλεσα γύρω στα 100 άτομα και προσπάθησα να δημιουργήσω όσο το δυνατόν, μία μαγική και παραμυθένια ατμόσφαιρα.
Η Νάρνια αναδημιουργήθηκε στον κήπο μου, χάρη στους  Puzzle group που έκαναν το φωτισμό και τον ήχο να μοιάζουν λες και βγήκαν από πραγματικό παραμύθι. Ο κήπος μου γέμισε από νεραιδένια φώτα...ήταν τόσο μαγικά που θα ήθελα να τα κρατήσω εκεί για πάντα! Το Flower Jam μας κατέπληξε με τις φρέσκες λουλουδένιες δημιουργίες του, συνδυάζοντας μαζί όλα τα χρώματα της καλοκαιρινής νύχτας!
 
Οι προσκεκλημένοι έφτασαν λίγο μετά τις 8 μ.μ., όλοι ντυμένοι στα λευκά και εγώ βέβαια τους υποδέχτηκα με μια δημιουργία Gregory Morfi. Στην ιστορία της Νάρνια όλοι ήταν ντυμένοι στα λευκά, επομένως ο ενδυματολογικός κώδικας έπρεπε να είναι το ίδιο! Πρόσθεσα βέβαια και τη δική μου μαγική πινελιά, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο τατουάζ hashtag σε κάθε καλεσμένη.
 
Το ξενοδοχείο Alasia με την άψογη εξυπηρέτησή του, πρόσφερε τα ποτά και το φαγητό με τον πιο κομψό και προσεγμένο τρόπο. Από τη μία, το δικό μου κοκτέιλ ως «η πηγή της νεότητας», από την άλλη το φρουτώδες κρασί συνδυασμένο με το τέλειο και νόστιμο φαγητό!
 
Και ενώ η βραδιά κυλούσε υπέροχα, το πάρτι ξεκίνησε με την Μαρία Έλενα Κυριάκου στο τραγούδι, η οποία συνοδευόταν από την μπάντα της. Μετά η DJ Γεωργία μας ξεσήκωσε και αυτή με τη σειρά της, με τα τραγούδια της... Ευτυχώς, με προειδοποίησε με μήνυμα, ότι τα χαμηλά παπούτσια αποτελούσαν την ιδανικότερη λύση, για χορό μέχρι πρωίας πάνω σε γρασίδι. 

Υπάρχει επίσης ένα ρητό που λέει: «Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποιος είναι ο πιο όμορφος  από όλους ;» Λοιπόν επειδή είχα τον μαγικό καθρέφτη από τo The Photobooth Cy, νομίζω ότι ο/η κάθε καλεσμένος/η ήταν όμορφος/η! Κοιτάζοντας πίσω στο άλμπουμ, είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπει κανείς χαμογελαστούς ανθρώπους να μοιράζονται όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.
 
Όσον αφορά το κέικ μου δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο, από μια σαρκαστική σοκολατένια απόλαυση! Το κέικ συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα που φώτισαν ολόκληρο τον κήπο και από το τραγούδι Coldplay Sky Full of Stars…και ενώ το τραγούδι έπαιζε, όλοι οι καλεσμένοι άναψαν βεγγαλικά. Πραγματικά, όλα ήταν τόσο μαγικά!Γύρω στις τρεις, η πηγή της νιότης έφτασε στο τέλος της. Ήθελα όλοι οι καλεσμένοι μου για μια-δυο ώρες, να ταξιδέψουν πίσω στο μαγικό παραμύθι της δικής τους...
 
Όπως το κάθε παραμύθι έχει το δικό του τέλος, έτσι και η Νάρνια ήρθε στο τέλος της. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλα παραμύθια να πει κανείς. Ευτυχώς για μένα και για σας, έχω ένα ολόκληρο χρόνο για να σχεδιάσω το επόμενο...




Αντίο στον Αύγουστο Τα ταξίδια μου όλο το καλοκαίρι και το ελληνικό νησί που με απογοήτευσε

Summer lovin' happened so fast... Πράγματι, έτσι έγινε. Σήμερα είναι η τελευταια μέρα Αυγούστου και διερωτόμαι που στο καλό πήγε το καλοκαίρι; Σίγουρα δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Αυτή…

Continue Reading


Oι αλλαγές στην ζωή μου, το summer party της Άννας Χαμπουλά, οι νέες συλλογές Mint και τα Instastories

Ήταν ένας πολύ έντονος μήνας. Από την μια ταξίδια στο Λονδίνο για να βλεπω πόσο γρήγορα μεγαλώνει η ανιψιά μου και από την άλλη πολλές εξελίξεις με τη ζωή μου εδώ στην Κύπρο. Έδω και…

Continue Reading