Η καριέρα μου ως μοντέλο διήρκησε ως 7 λεπτά και η επίδειξη.... της κυτταρίτιδας μου στην πασαρέλα

Φήμες λένε ότι δεν τρώνε καθόλου τα μοντέλα, ευτυχώς όμως εγώ απλά προσποιήθηκα το μοντέλο! Αυτή την εβδομάδα είχα την τιμή να κάνω επίδειξη της κυτταρίτιδας μου πάνω στην πασαρέλα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Εύρηκα Μασσαλίας, για τα μωρά θαύματα, με Ocean Blue μαγιό και Beautiful People Magazine, επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Και έτσι η καριέρα μου ως μοντέλο διήρκησε συνολικά 7 λεπτά. Τουλάχιστον ήταν για καλό σκοπό και μαζεύτηκε το ποσό των €5600!
 
Ήμουν τυχερή να κάνω παρέα με μερικές καταπληκτικές κυρίες. Μαζί συγκρίναμε τα πόδια, τα χέρια και το τρόπο που θα περπατούσαμε. Ο Νικόλας Ιωαννίδης, ο φίλος και στυλίστας μου, ευτυχώς μας έκανε ένα μικρό μάθημα πασαρέλας,  έτσι ώστε να μην γλιστρήσουμε μέσα στην πισίνα!


 
Όταν ήρθε η ώρα να φορέσω το itsy bitsy μαγιό μου, ένα υπέροχο μπικίνι, όπως ήταν αναμενόμενο το άγχος ξεκίνησε να με διακατέχει. Άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν έπρεπε να φάω εκείνα τα κράκερ και έπρεπε να έτρεχα εκείνο το πρόσθετο μίλι στο γυμναστήριο. Τώρα όμως ήταν πλέον αργά! Ήπια ένα ποτήρι κρασί και βγήκα έξω. Τίποτα δεν είχε σημασία, εκτός από το απολαύσω και να χαμογελάσω για αυτό τον καλό σκοπό. Και αυτό ακριβώς έκανα. Χαμογέλασα με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα προσθέσω ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο ενός μωρού!
 
Οι μέρες μου ως μοντέλο, ή ακόμη καλύτερα, η ολιγόλεπτη καριέρα μου ως μοντέλο τελείωσε, κέρδισα όμως ένα χρήσιμο και πολύτιμο τέχνασμα που θα με βοηθήσει στην αδεξιότητα μου. Πασαρέλα ή όχι, αν νιώθετε ότι τα τακούνια σας θα γλιστρούνε πάνω σε μία επιφάνεια, η λακ είναι η λύση. Ψεκάστε στην επιφάνεια του παπουτσιού σας με λίγη λακ και είστε έτοιμοι!
 
Έτσι, αυτό που έμαθα εγώ, είναι……. keep walking!


Αντίο στον Αύγουστο Τα ταξίδια μου όλο το καλοκαίρι και το ελληνικό νησί που με απογοήτευσε

Summer lovin' happened so fast... Πράγματι, έτσι έγινε. Σήμερα είναι η τελευταια μέρα Αυγούστου και διερωτόμαι που στο καλό πήγε το καλοκαίρι; Σίγουρα δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Αυτή…

Continue Reading


Oι αλλαγές στην ζωή μου, το summer party της Άννας Χαμπουλά, οι νέες συλλογές Mint και τα Instastories

Ήταν ένας πολύ έντονος μήνας. Από την μια ταξίδια στο Λονδίνο για να βλεπω πόσο γρήγορα μεγαλώνει η ανιψιά μου και από την άλλη πολλές εξελίξεις με τη ζωή μου εδώ στην Κύπρο. Έδω και…

Continue Reading