Στην κορυφή του κόσμου απο την Σαντορίνη και οι προετοιμασίες για να περπατήσω στην πασαρέλα....

Μετά από μία υπερβολική δόση Ντάκος, αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από το διάλειμμα μου! Έφυγα για λίγες νύχτες στη Σαντορίνη, έτσι ώστε να απολαύσω την απίστευτη θέα και το ηλιοβασίλεμα! Με το highspeed 7 η κρουαζιέρα ήταν εύκολη και ενάμιση ώρα αργότερα, είπα Hello Σαντορίνη!

Έμεινα σε ένα νέο ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι, το West East Suites. Εξαιρετική τοποθεσία με ιδιαίτερη άποψη, ιδιωτική πισίνα και με θέα που κόβει την ανάσα. Τι περισσότερο θα ηθέλε ένα κορίτσι; Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα του, ήταν λες και βρισκόμουν στην κορυφή του κόσμου!

Μετά το κάψιμο του ήλιου, το ροζέ κρασί, τη γοητευτική  θέα και το ηλιοβασίλεμα, ως συνήθως, πείνασα. Έτσι κατέληξα στη Οία, σε ένα πολύ δροσερό εστιατόριο, το Catch. Παρόμοια διακόσμηση και ατμόσφαιρα, όπως το Interni στη Μύκονο, με ένα εξαιρετικό μενού. Οπωσδήποτε να παραγγείλετε το χταπόδι με φάβα, αν ποτέ πάτε....είναι εξαίσιο! Μετά από δύο ημέρες στη Σαντορίνη, γύρισα για ακόμη λίγα Ντάκος στην Κρήτη, σηματοδοτώντας και το τέλος των διακοπών μου. Από τον ένα βράχο στον άλλο.

Home sweet home! Η Κυριακή τελείωσε με συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στο Breeze Summer Club. Ποτέ δεν χορταίνω να τον ακούω... ήταν σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσω μια γεμάτη και πολυάσχολη εβδομάδα! Όταν λέω πολυάσχολη εβδομάδα, εννοώ μια ολόκληρη και κουραστική μέρα σε μία φωτογράφιση για ένα περιοδικό ... Shhh! Δεν μου επιτρέπεται να πω αυτή τη στιγμή, αλλά θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα!

Μέχρι τότε, θα με βρείτε να χτυπιέμαι στο γυμναστήριο μέχρι και την Τετάρτη, αφού θα προσπαθήσω να περπατήσω σαν μοντέλο για έναν καλό σκοπό, σε μία Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας του Εύρηκα Μασσαλίας!

Υ.Γ. Δεν έχω γίνει θεία ακόμη ... αφού η αδελφή μου ακόμη να γεννήσει!




Αντίο στον Αύγουστο Τα ταξίδια μου όλο το καλοκαίρι και το ελληνικό νησί που με απογοήτευσε

Summer lovin' happened so fast... Πράγματι, έτσι έγινε. Σήμερα είναι η τελευταια μέρα Αυγούστου και διερωτόμαι που στο καλό πήγε το καλοκαίρι; Σίγουρα δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Αυτή…

Continue Reading


Oι αλλαγές στην ζωή μου, το summer party της Άννας Χαμπουλά, οι νέες συλλογές Mint και τα Instastories

Ήταν ένας πολύ έντονος μήνας. Από την μια ταξίδια στο Λονδίνο για να βλεπω πόσο γρήγορα μεγαλώνει η ανιψιά μου και από την άλλη πολλές εξελίξεις με τη ζωή μου εδώ στην Κύπρο. Έδω και…

Continue Reading