H βραδιά μου όλη αφιερωμένη στα Madwalk Κύπρου

Άλλη μια χρονιά, ακόμα ένα Madwalk και κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο. Όπως σε κάθε περίπτωση, η προετοιμασία αρχίζει με το μακιγιάζ. Για τα μαλλιά φέτος είχα και τη βοήθεια των αγαπημένων προϊόντων Molton Brown και τώρα στο κλασικό ερώτημα: Τι θα φορεσὠ απόψε; Αποφάσισα να πάω στην εκδήλωση με ένα παλιό κλασικό look του Χόλιγουντ και για ακόμα μια φορά επέλεξα μια δημιουργία από την Natalie C φτιαγμένη απο μετάξι και δαντέλα emseble.

Καθώς έφτασα στην εκδήλωση με τον παρτενέρ μου στο έγκλημα, Rai Χριστοφόρου, περπατήσαμε πάνω στο MTN κίτρινο Carpet και μπήκαμε κατευθείαν μέσα για φωτογραφίες. Πολλοί άνθρωποι, photobooth και ποτά Somersby κυκλοφορούσαν στο λόμπι. Μήπως ανέφερα ποτέ ότι έχω φοβία να δίνω  συνεντεύξεις στα Ελληνικά. Ο φόβος είναι τεράστιος!  Κάλια Ελευθερίου και Κατρίνα Πίτρακου από το Mad tv με έβαλαν στο κεντρικό panel για μια συνέντευξη. Δεν νομίζω ότι είπα πολλά, εκτός από ένα ναι και όχι στις ερωτήσεις τους. Υποθέτω ότι η πρακτική θα πρέπει να με κάνει τέλεια!

Κάθισα πρώτη σειρά δίπλα απο τον Rai και τη Ramona Filip, η οποία φαινόταν υπέροχη, ως συνήθως, με μία από τις δημιουργίες της. Γενικά όλες οι κυρίες ήταν πολύ καλοντυμένες και elegant. Καθώς η νύχτα περνούσε, η μουσική και τα Fashion shows  των  σχεδιαστών  ήταν όλο και καλύτερα. Η Shaya ήταν εκρηκτική, οι Vegas με έκαναν να θέλω να χορέψω και η Ήβη Αδάμου ήταν ένα αστέρι. Δεν μπορώ να αγνοήσω την Ελένη Φουρέιρα, που έκανε την έκπληξη στο φινάλε και με εντυπωσίασε όχι μόνο με τα φωνητικά της, αλλά επίσης με τα ρούχα και το σώμα της! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ!

Με δεδομένο το γεγονός ότι ήταν Τρίτη και έπρεπε να τηρήσω το πρόγραμμα διατροφής μου, με το Rai και τη Ramona αποφασίσαμε να προσπεράσουμε το μπουφέ και πήγαμε κατευθείαν στο bar για ένα ποτό.  Ο  DJ Κ παίζει όπως πάντα την καταπληκτική μουσική του. Το after party ξεκίνησε. Όλος ο κόσμος ήταν εκεί. Διασκέδαση,  selfies,  πόζες και χαμόγελα συνέθεταν την όλη βραδιά.  Είδα και την Έλενα Aνδρέου που φαινόταν φανταστική με μια δημιουργία της Έφης Παπαιωάννου. 

Η ώρα δείχνει 12 και όπως την Σταχτοπούτα είναι η δική μου ώρα για να αναχωρήσω. Άρπαξα το ΜΤΝ goodiebag μου και μπήκα στο αυτοκίνητο για Λεμεσό  πριν το αυτοκίνητό μου μετατράπη σε μια κολοκύθα και o Rai που οδηγούσε  σε ένα ποντίκι!

Mετά από αυτή τη βραδιά θα βλέπω όνειρα ότι τραγουδώ και κάνω πασαρέλα σε catwalk στο κίτρινο χρώμα της MTN!


Αντίο στον Αύγουστο Τα ταξίδια μου όλο το καλοκαίρι και το ελληνικό νησί που με απογοήτευσε

Summer lovin' happened so fast... Πράγματι, έτσι έγινε. Σήμερα είναι η τελευταια μέρα Αυγούστου και διερωτόμαι που στο καλό πήγε το καλοκαίρι; Σίγουρα δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Αυτή…

Continue Reading


Oι αλλαγές στην ζωή μου, το summer party της Άννας Χαμπουλά, οι νέες συλλογές Mint και τα Instastories

Ήταν ένας πολύ έντονος μήνας. Από την μια ταξίδια στο Λονδίνο για να βλεπω πόσο γρήγορα μεγαλώνει η ανιψιά μου και από την άλλη πολλές εξελίξεις με τη ζωή μου εδώ στην Κύπρο. Έδω και…

Continue Reading