Η Τρίτη μου έγινε συναρπαστική με το preparty του Madwalk

Οι Τρίτες είναι συνήθως βαρετἐς, αλλά όχι αυτή την εβδομάδα! Ήταν το preparty  του Madwalk στο Patio της Λευκωσίας και αυτό έκανε το βράδυ πιο συναρπαστικό! Αποφάσισα να ντυθὠ όμορφα και φόρεσα μια δημιουργία  της Natalie Constantinidou, άλλαξα τα μαλλιά μου λίγο για την συγκεκριμένη  νύχτα. Σπάνια τα μαλλιά μου εἰναι πάνω, αλλά ο hairstylist και ο φίλος μου ο Χρήστος Αρτεμίου επἐμενε και ἐκανε τα μαγικἀ του!

Μπήκα στο αυτοκίνητο με την Άνδρεα Λόρδος και Rai και κατευθύνθυκαμε  προς Λευκωσία.  Καθώς μπήκαμε  μέσα, το Patio  ήταν γεμάτο από κομψά ντυμένους  ανθρώπους.  Το θέμα της βραδιάς ήταν κίτρινο επειδἠ το Madwalk επιχορηγείται από την ΜΤΝ.


Τα μάτια μου κολλήσαν στή τεράστια κίτρινη ντίσκο μπάλα την οποία θέλω επειγόντως για το δικό μου πάρτι γενεθλίων. Μην ξεχάσω να απαγάγω και τον DJ K  όπως και τον καταπληκτικό σαξοφωνίστα.  Ο DJ. Καραβιώτης  με ἐκανε να θελὠ να  χορευὠ  όλη νύχτα.  Χρησιμοποιοὐσα το Shazam για να εντοπίζω και να έχω το playlist  στο Spotify  μου! Ευχαριστούμε DJ Κ! Βρείτε τη μουσική μου στο Spotify με το όνομά μου! 

Αποφάσισα να κανὠ ένα διάλειμμα από το Shazam και να μελετἠσω λιγὀ το μπουφέ. Spoilt for choice  καταπληκτικά finger food έπρεπε να δοκιμάσω λίγο από όλα κἀθησα στα κουτἰα της ΜΤΝ για μια φωτογραφία! Σε ευχαριστὠ Rai για τη βοήθειά σου για το snapshot!Παρόντες ολλος ο κόσμος τις μόδας μεταξύ άλλον  και οι σχεδιαστἐς που  θα συμμετέχουν την επόμενη εβδομάδα στο show,  όπως ο Gregory Morfi η  Αnice ο Ερωτόκρητος και άλλοι.

 




Αντίο στον Αύγουστο Τα ταξίδια μου όλο το καλοκαίρι και το ελληνικό νησί που με απογοήτευσε

Summer lovin' happened so fast... Πράγματι, έτσι έγινε. Σήμερα είναι η τελευταια μέρα Αυγούστου και διερωτόμαι που στο καλό πήγε το καλοκαίρι; Σίγουρα δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Αυτή…

Continue Reading


Oι αλλαγές στην ζωή μου, το summer party της Άννας Χαμπουλά, οι νέες συλλογές Mint και τα Instastories

Ήταν ένας πολύ έντονος μήνας. Από την μια ταξίδια στο Λονδίνο για να βλεπω πόσο γρήγορα μεγαλώνει η ανιψιά μου και από την άλλη πολλές εξελίξεις με τη ζωή μου εδώ στην Κύπρο. Έδω και…

Continue Reading