Απίστευτο: Σκηνοθέτησε πως τον απήγαγαν και πέρασε το βράδυ με την ερωμένη του - Έξαλλοι οι αστυνομικοί

30.09.2023



Κουτοπόνηρος στάθηκε ένας Αστραλέζος που ονομάζεται Πωλ Λέρα από τη Νότια Ουαλία, ο οποίος για να περάσει μια νύχτα πάθους με την ερωμένη του σκηνοθέτησε την απαγωγή του.

Ο 35χρονος θα πληρώσει τη φαντασία του ένας Αυστραλός, ο οποίος καλείται τώρα να αποζημιώσει την αστυνομία καθώς σκηνοθέτησε την απαγωγή του προκειμένου να καλύψει την απιστία του. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, ο Λέρα έστειλε μήνυμα στη σύντροφό του ισχυριζόμενος ότι τον είχαν απαγάγει και ότι οι απαγωγείς θα τον κρατούσαν μέχρι το πρωί.

Στη συνέχεια, η σύντροφός του επικοινώνησε με την αστυνομία στην περιοχή Lake Illawarra, η οποία βρήκε τον Λέρα στο φορτηγό του στη γενέτειρά του, Dapto, το επόμενο πρωί. Τώρα, ένα δικαστήριο διέταξε τον 35χρονο να πληρώσει 16.218 δολάρια Αυστραλίας στην αστυνομία της ΝΝΟ για τις δαπάνες της έρευνας.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι αστυνομικοί αφιέρωσαν περισσότερες από 200 ώρες αστυνομικής δουλειάς διερευνώντας τον ισχυρισμό του Λέρα για απαγωγή με κόστος 16.218 δολάρια για μισθούς και απόκτηση τηλεφωνικών αρχείων. Η τοπική εφημερίδα Illawarra Star ανέφερε ότι ο Λέρα είχε αρχικά ισχυριστεί ότι είχε συλληφθεί από μια ομάδα άγνωστων ανδρών της Μέσης Ανατολής που αργότερα τον άφησε να φύγει.

Ο δικηγόρος του Λέρα, που υποχρεώθηκε και σε κοινωνική εργασία, είπε ότι ο πελάτης του έχει σημειώσει «τεράστια πρόοδο αποκατάστασης» μετά το αδίκημα και ότι «συνεχίζει να απολαμβάνει την υποστήριξη της οικογένειας και της συντρόφου του και επιθυμεί να προχωρήσει στη ζωή του ως παραγωγικό μέλος της κοινότητας».

skai.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1089