Youtuber: Έκαψε κατά λάθος τη Ferrari του στην προσπάθειά του να αυξήσει τα views - Βίντεο

26.08.2023



Ο Cody Detwiler, ο οποίος έχει σχεδόν 6 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν μέσα σε λίγα λεπτά, το ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητό του και το ενοικιαζόμενο φορτηγάκι του έπιασαν φωτιά - καταστρέφοντας και τα δύο οχήματα.

«Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω ότι η Ferrari F8 αξίας 400.000 δολαρίων και το μίνι βαν που νοίκιασα με μόλις 5.000 μίλια κάηκαν ολοσχερώς», ανέφερε ο 25χρονος Detwiler στο βίντεο που ανέβασε στο Youtube.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον Detwiler, στο Waco του Τέξας, να επιδεικνύει το νέο του αυτοκίνητο με σκοπό να αυξήσει τα views του - τρέχοντας με υπερβολική ταχύτητα μέσα σε ένα άδειο χωράφι από καλαμπόκια που περιβάλλεται από ξερό γρασίδι.

Ξαφνικά, το δεξί ελαστικό του πολυτελούς αυτοκινήτου παίρνει φωτιά. Οι φίλοι του Detwiler στο βαν του φωνάζουν, ενώ βρίσκεται στη θέση του οδηγού. Οι προσπάθειες να σβηστεί η φωτιά σταμάτησα αμέσως, καθώς εξαπλώθηκαν σε δευτερόλεπτα, τυλίγοντας στις φλόγες και το βαν.

«Είμαστε εκτός δρόμου, πηγαίναμε σε ένα χωράφι με καλαμπόκια τα οχήματα έχουν πάρει φωτιά, χρειαζόμαστε αμέσως την πυροσβεστική», ακούγεται να λέει ένας από τους φίλους του Detwiler στο τηλέφωνο στους αστυνομικούς.

Μέσα σε μόλις 5 λεπτά, και τα δύο οχήματα κάηκαν ολοσχερώς, αφήνοντας πίσω τους μόνο μερικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων. «Δεν με νοιάζουν τα αυτοκίνητα. Απλά να μην εξαπλωθεί στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Detwiler.

Στόχος του youtuber ήταν να οδηγήσει το συγκεκριμένο supercar σε ακραίες συνθήκες, ώστε να καταφέρει να γυρίσει μερικά επεισόδια, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε. Τα supercars εκπέμπουν απίστευτη θερμότητα, και όταν μάλιστα κινούνται πάνω σε ξερά χόρτα, είναι πολύ πιθανό να αρπάξουν φωτιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποκλείεται η φωτιά να προκλήθηκε από την υπερθέρμανση των κεραμικών φρένων.

protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


931