Έφυγε το αεροπλάνο για Κύπρο χωρίς τη νύφη - Της αρνήθηκαν καθυστέρηση πτήσης

02.07.2023



Πτήση αναχώρησε για την Κύπρο χωρίς τη νύφη και τον γαμπρό, βάζοντας τους μελλόνυμφους σε πολλούς μπελάδες. Σύμφωνα με τη Mirror η Katie Latham και ο David Moore θα αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ για να φτάσουν Πάφο και να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους για ένα ονειρικό γάμο στο νησί.

Εντούτοις, τα σχέδια του άλλαξαν όταν η νύφη άφησε τη βαλίτσα της, η οποία περιείχε το νυφικό, στο σημείο ελέγχου αποσκευών. Μόνο όταν έφτασαν στην πύλη αναχώρησης είχαν συνειδητοποιήσει ότι η ροζ βαλίτσα με το νυφικό είχε ξεμείνει στο σημείο ελέγχου αποσκευών. Όταν πήγαν να την πάρουν, ήταν ήδη πια αργά, αφού η πτήση για την Κύπρο είχε αναχωρήσει.

Η Katie περιγράφει στιγμές πανικού και απόγνωσης. «Η κόρη μου έκλαιγε υστερικά. Η υπόλοιπη οικογένεια ήταν ήδη μέσα στο αεροπλάνο. Η συγκεκριμένη υπάλληλος του αεροδρομίου δεν έδειξε καμιά κατανόηση. Της είχε πει ότι επρόκειτο να παντρευτώ και έπρεπε να βρίσκομαι στην Κύπρο τρεις ημέρες πριν το γάμο και δεν είχα περιθώριο να χάσω τη πτήση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ο σύντροφός της είχε πάει να πάρει τη βαλίτσα με το νυφικό, η Katie είχε ζητήσει να αφήσουν την πύλη ανοιχτή για μερικά λεπτά αλλά η υπάλληλος της απάντησε «εάν ο άντρας σου δεν είναι εδώ στα επόμενα τρία λεπτά, κανένας από εσάς δεν θα μπει στο αεροσκάφος».

Τελικά, παραδέχθηκε ότι ήταν δικό της λάθος αλλά παραπονέθηκε για τον τρόπο με τον οποίο τους συμπεριφέρθηκαν. «Δεν έδειξαν καθόλου κατανόηση. Τα παιδιά μου ούρλιαζαν βλέποντας τη πτήση να φεύγει».

Τελικά, η οικογένεια βρήκε πτήση τρεις ημέρες μετά, με αποτέλεσμα η νύφη να χάσει το bachelorette της. Σύμφωνα όμως με το ίδιο δημοσίευμα, ο γάμος έγινε κανονικά, με τη νύφη να τονίζει ότι «παρά το άγχος που ζήσαμε, η ημέρα του γάμου ήταν τέλεια».

sigmalive.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


962