Έστειλε γαμήλιο δώρο με εκρηκτικά στην πρώην του και σκοτώθηκε ο γαμπρός

10.04.2023Σε τραγωδία κατέληξε γάμος στην Ινδία, όταν ένα από τα δώρα που στάλθηκαν στους νεόνυμφους είχε μέσα εκρηκτικά. Ειδικότερα, ένα από τα γαμήλια δώρα ήταν ένα home theatre το οποίο ωστόσο στάλθηκε από τον πρώην της νύφης, ο οποίος τυφλώθηκε από τη ζήλια επειδή παντρεύτηκε άλλον.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι στο δώρο είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά τα οποία εξερράγησαν μόλις η συσκευή ηλεκτροδοτήθηκε, σύμφωνα με το BBC.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 33χρονος Σαρζού Μάρκαμ είχε σχέση με την 29χρονη γυναίκα και επέμενε να γίνει η δεύτερη σύζυγός του. Όμως η οικογένεια της γυναίκας αρνήθηκε και κανόνισε τον γάμο της με άλλον, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να το δεχτεί ο 33χρονος.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε έχασε τη ζωή του ο νιόπαντρος Ινδός και ο αδερφός του, ενώ, τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα αγόρι 18 μηνών, τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που οι τοίχοι και η οροφή του δωματίου κατέρρευσαν. Ο 33χρονος συνελήφθη την Τρίτη (4/4).

Πηγή: Πρώτο ΘέμαΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


621