Απίστευτη ατυχία: Γονάτισε για να κάνει πρόταση γάμου και του έπεσε το δαχτυλίδι στο νερό - Η αντίδραση της μέλλουσας νύφης (βίντεο)

26.11.2022



Απρόσμενη τροπή έλαβε μία πρόταση γάμου στη Φλόριντα όταν έπεσε το δαχτυλίδι στο νερό και χρειάστηκε ο (επίδοξος) γαμπρός να πηδήξει στο νερό για να το πιάσει.

Ο Scott Clyne είχε προετοιμάσει μία ρομαντική πρόταση γάμου για την αγαπημένη του Suzie Tucker πάνω σ' ένα σκάφος στο ηλιοβασίλεμα. Γονάτισε μπροστά της, αλλά το κουτάκι με το κόσμημα τού έφυγε από τα χέρια και πήδηξε στο νερό χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ η Tucker είχε πέσει κάτω απ΄τα γέλια. Ευτυχώς, δεν άργησε να το βρει.

Φίλος τους, που επέβαινε επίσης στο σκάφος, κατέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και πήρε το δαχτυλίδι από το χέρι του Clyne μέχρι να επιβιβαστεί και πάλι. Βρεγμένος, αλλά διατηρώντας την καλή του διάθεση, έπεσε και πάλι στο ένα γόνατο για να κάνει την πρόταση γάμου, όπως έπρεπε. Εκείνη φάνηκε ναι λέει «ναι», αλλά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

«Είναι 100% αληθινό περιστατικό. 100% η τύχη μου. 100% δεν θα το ξεχάσω ποτέ» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media. Αργότερα, μάλιστα, άλλαξε την εικόνα προφίλ του και έβαλε ένα καρέ από τη στιγμή που βουτάει.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από People



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1072