Η συγκλονιστική στιγμή που μητέρα ακούει την καρδιά της κόρης της στο σώμα ενός άνδρα που του έγινε μεταμόσχευση στο εξωτερικό

23.11.2022



Μια γυναίκα στις ΗΠΑ λύγισε όταν άκουσε την καρδιά της κόρης της να χτυπάει στο σώμα ενός συνταξιούχου που είχε κάνει μεταμόσχευση. Η Άμπερ Μόργκαν από την Ιντιάνα συνάντησε τον 68χρονο Τομ Τζόνσον, τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί.

Το 2018 η 20χρονη κόρη της Άμπερ πέθανε από επιπλοκές άσθματος και η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει την καρδιά της για μεταμόσχευση. Τέσσερα χρόνια μετά η μητέρα της συνάντησε τον Τομ σε ένα ξενοδοχείο στο Σικάγο, έχοντας μαζί της ένα στηθοσκόπιο.

Το έβαλε στο στήθος του Τομ και άκουσε την καρδιά της κόρης της να χτυπάει. «Είναι σαν να αγκαλιάζω ξανά την κόρη μου», είπε συγκινημένη η Άμπερ, η οποία αγκάλιασε τον 68χρονο. «Ως μητέρα, το να ακούω την καρδιά του παιδιού μου είναι κάτι το εκπληκτικό», πρόσθεσε.

Ο Τζόνσον έγραψε στη Μόργκαν ένα γράμμα το 2019, ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση σε νοσοκομείο στο Σικάγο. Ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την απόφαση της οικογένειας να δωρίσει την καρδιά της κόρης τους.

«Είναι μεγάλη ευλογία για μένα να γνωρίσω την Άμπερ. Προσευχόμουν κάθε βράδυ να συμβεί αυτό. Πάντα αναφερόμουν στο δότη μου και τώρα έχω τα στοιχεία.

Είναι απίστευτο, δεν έχω λόγια», είπε από την πλευρά του ο Τζόνσον.

Ο Τζόνσον είχε αδύναμη καρδιά από την παιδική του ηλικία. Οι γιατροί δοκίμασαν βηματοδότη και απινιδωτή πριν του πουν ότι η μεταμόσχευση ήταν η καλύτερη λύση. Ήταν στη λίστα αναμονής για 18 μήνες πριν λάβει την καρδιά της 20χρονης κοπέλας.

gazzeta.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


883