Οι καλεσμένοι έπαθαν σοκ όταν είδαν την...πίσω όψη της γαμήλιας τούρτας - Δείτε το βίντεο

16.10.2022



Ένα βίντεο στο Tik Tok έγινε πολύ γρήγορα viral καθώς έδειχνε το πρωτοφανή στολισμό της γαμήλιας τούρτας ενός νιόπαντρου ζευγαριού. Ένα «θρασύτατο» cake topper (οι φιγούρες του ζευγαριού που στολίζουν τη κορυφή της γαμήλιας τούρτας), έλεγε πολλά γι' αυτούς ως ζευγάρι και σχολιάστηκε έντονα τόσο από τους παρευρισκόμενους όσο και από το κόσμο του Διαδικτύου.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε από τον @lifeofscottyv ο οποίος δήλωσε: «Δεν έχω δει ποτέ ένα τέτοιο topper για την τούρτα. Δείτε αυτό» Στη συνέχεια προχώρησε στην αποτύπωση του topper της τούρτας, το οποίο από μπροστά έδειχνε τη φιγούρα του γαμπρού με στολή πυροσβέστη, ενώ η γυναικεία φιγούρα φορούσε νυφικό και καπέλο νοσηλεύτριας. Ωστόσο την «παράσταση έκλεψε» το χέρι του γαμπρού που ήταν τοποθετημένο πίσω από τη νύφη.

Το ξεκαρδιστικό κλιπ έχει 700.000 προβολές και προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις από άλλους χρήστες του TikTok στα σχόλια. Κάποιοι, πάντως, δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου από την αυθάδη διακόσμηση. Ένας από τους χρήστες σχολίασε: «Πήγα από το "ω, το θέλω αυτό" στο "δεν το θέλω''».

@lifeofscottyv #weddingtiktok #caketopper ♬ original sound - Scotty V

gazzetta.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1461