Απίστευτο: Γιόρτασαν σε κλαμπ την κηδεία πασίγνωστου ράπερ έχοντας τον βαλσαμωμένο

07.04.2022



Μακάβριες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε club της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, όπου πραγματοποιήθηκε το «τελευταίο σόου» του ράπερ Goonew που έχασε τη ζωή του πριν περίπου έναν μήνα.

Το πάρτι για να τιμήσουν οι θαυμαστές τη μνήμη του ράπερ έγινε παρουσία του… πτώματός του. Το σοκαριστικό αυτό event που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε γνωστό μέσα από πλάνα και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ευρέως στα social media και προκαλούν τουλάχιστον αμηχανία.

Χόρευαν δίπλα στο άψυχο σώμα του

Ο Goonew, 24 ετών, πυροβολήθηκε σε πάρκινγκ αυτοκινήτων στο Prince George του Μέριλαντ στις 18 Μαρτίου και πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Φίλοι και θαυμαστές του, αποφάσισαν να τιμήσουν τη ζωή του αγαπημένου τους ράπερ την Κυριακή (03/04) με ένα πάρτι στη μνήμη του στο Bliss Nightclub. Όπως έδειξαν τα πλάνα, «παρόν» φαίνεται να ήταν και το άψυχο σώμα του, το οποίο στεκόταν όρθιο στη σκηνή, με τους fans του να χορεύουν δίπλα στο πτώμα.

«Αν η μητέρα του ήταν χαρούμενη, αυτό είναι όλο το θέμα»

Το Bliss εξέδωσε μετά το event ανακοίνωση, όπου υποστηρίζει ότι «ποτέ δεν ενημερώθηκε» ότι η σορός του Goonew θα εκτεθεί. «Ένα τοπικό γραφείο τελετών επικοινώνησε με το Bliss για να νοικιάσει τον χώρο μας για τη γιορτή του Goonew. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους ενδέχεται να στεναχωρηθούν ή να προσβληθούν. Παρακαλούμε, κρατήστε την οικογένεια και τους φίλους του Goonew στις προσευχές σας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με σεβασμό, Bliss DC.” ανέφερε η ανακοίνωση σύμφωνα με το nme.com.

Ο ράπερ Black Fortune που παρακολούθησε την εκδήλωση επιβεβαίωσε στη δημοσίευση του ότι ήταν το πραγματικό σώμα του Goonew (πραγματικό του όνομα ήταν το Markelle Morrow) και «όχι κέρινο ομοίωμα», όπως είχαν αναρωτηθεί ορισμένοι. «Αν η μητέρα του ήταν χαρούμενη, αυτό είναι όλο το θέμα», είπε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OSSH  (@black_fortune)

 

in.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1700