Μία γυναίκα ανέφερε ότι το αγόρι της είχε εξαφανιστεί και η αστυνομία της είπε πως… δεν υπάρχει!

02.05.2021



Φαντάζεστε πως ένιωσε η Κάθριν όταν της είπε η αστυνομία, πως ο σύντροφός της, αυτός που ήταν μαζί για δύο χρόνια και έκαναν σχέδια για γάμο και παιδιά… δεν υπάρχει; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως… Η Κάθριν Βερμπ, η οποία μοιράστηκε την ιστορία της στο Tik Tok, ήταν μαζί με τον συγκεκριμένο άντρα για δύο χρόνια. Είχαν σοβαρή σχέση (έτσι νόμιζε) καθώς μιλούσαν για γάμο, για παιδιά κτλ. Μέχρι που ο τύπος… εξαφανίστηκε.

«Ήμουν με έναν άνδρα για δύο χρόνια και σκέφτηκα ότι θα τον παντρευόμουν και θα κάνω τα παιδιά του. Πως θα περνούσα μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου. Αλλά τότε ο Covid-19 «χτύπησε» και δυστυχώς μου είπε ότι σκεφτόταν μήπως είχε τον ιό». Στη συνέχεια η Κάθριν λέει: «Είπε ότι σκεφτόταν να πάει στο νοσοκομείο γιατί αισθανόταν άσχημα, αλλά στη συνέχεια σαν… θαύμα, ένιωσε καλύτερα».

Από εκείνη τη μέρα και ύστερα η Κάθριν δεν είχε νέα του… «Από τότε που μου είπε ότι αισθάνεται καλύτερα, δεν τον άκουσα ποτέ ξανά. Ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται σε όλες τις κλήσεις μου, σε όλα τα μηνύματά μου. Μια εβδομάδα αργότερα το τηλέφωνό του έβγαζε τον τηλεφωνητή».

Η Κάθριν έκανε το λογικό. Σκέφτηκε πως μπορεί να έχει πάθει κάτι… «Φρικάρω και άρχισα να τηλεφωνώ στα νοσοκομεία, σκεφτόμενη πως κάτι του είχε συμβεί, αλλά δεν τον βρήκα». Αφού δεν τον βρήκε σε κανένα νοσοκομείο, η Κάθριν, δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάει στην αστυνομία και να αναφέρει την εξαφάνισή του…

«Κάλεσα την αστυνομία και υπέβαλα έκθεση αγνοουμένου και ξέρετε τι μου είπαν; Μου είπαν ότι ο φίλος μου… δεν υπήρχε. Επί δύο χρόνια μου είχε πει ψέματα για την πραγματική του ταυτότητα». Κάποιος της απάντησε και μοιάζει πολύ λογική εξήγηση πως «100% ήταν παντρεμένος και με τον κορονοϊό και την καραντίνα, έπρεπε να δουλέψει από το σπίτι».

Κάποιος άλλος χρήστης της πλατφόρμας την ρώτησε, αν θα μπορούσε να βρει κάποιον συγγενή ή φίλο του, που είχε γνωρίσει για να τον ρωτήσει, ωστόσο η Κάθριν δεν ήξερε κανέναν καθώς «συναντιόμασταν μόνο σε ξενοδοχεία ενδιάμεσα καθώς η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη».

gazzetta.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3021