Big Brother – Σκάνδαλο: Της έσπασε τα δόντια! Στο σημείο εσπευσμένα η Aστυνομία

15.12.2020



Απίστευτες είναι οι καταγγελίες που έκανε πρώην παίκτρια του διάσημου ριάλιτι εγκλεισμού, Big Brother, υποστηρίζοντας πως πρώην συμπαίκτης της της έσπασε τα δόντια και την απείλησε ακόμα και με την ζωή της, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να αρχίσουν την έρευνα και να διαπιστώσουν τα πραγματικά γεγονότα.

Μάλιστα, το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από το τελευταίο live επεισόδιο του Big Brother, στο οποίο η κοπέλα ετοιμαζόταν για να παραβρεθεί στο πάνελ. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τελικά δεν έδωσε το «παρών» και άμεσα δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο πλατό που φιλοξενεί την εκπομπή. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, η Τζοάνα, παίκτρια του πορτογαλικού Big Brother καθώς έγραψε στα social media: «Δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στο σημερινό (σ.σ. Κυριακής 13 Δεκεμβρίου) γκαλά. Σας ευχαριστώ όλους που με περιμένατε, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν».

Δράστης φέρεται πως ήταν ο Ρουί Πέδρο, επιχειρηματίας, ο οποίος συνυπήρξε με την κοπέλα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», ωστόσο, αρνείται κάθε εμπλοκή με το περιστατικό: «Μόλις αποχώρησα από το γκαλά και δεν μπορώ να πιστέψω το ψέμα της συμπαίκτριάς μου, Τζοάνα, η οποία στην πραγματικότητα είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, που πήγε να κερδίσει προβολή με φτηνά μέσα», έγραψε στον λογαριασμό του. Και συνέχισε: «Η απειλή για την ζωή του οποιουδήποτε είναι δημόσιο έγκλημα και αν ποτέ είχα αυτή την στάση, την οποία καταδικάζω, θα έπρεπε να συλληφθώ αμέσως. Οπότε μην πιστεύετε τα αξιοθρήνητα και αβάσιμα νέα».

Λίγο αργότερα ακολούθησε η απάντηση της Τζοάνα στα παραπάνω και πάλι μέσω των social media. «Όλα τα γεγονότα που αναφέρθηκαν χθες το βράδυ (σ.σ. της Κυριακής) είναι αλήθεια. Το είδαν αρκετά άτομα και η Αστυνομία κλήθηκε στο μέρος», έγραψε στο Twitter. Μάλιστα, σύμφωνα με άνθρωπο που ήταν μπροστά στο περιστατικό ο Ρούι Πέδρο έσπασε τα δόντια της κοπέλας και την απείλησε με θάνατο.

Πάντως, ο Πορτογάλος επιχειρηματίας είχε συγκεντρώσει τα πυρά του κόσμου, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς που είχε μέσα στο σπίτι του Big Brother και πολλές φορές είχε έρθει σε κόντρα με συμπαίκτες του και ειδικά με την Τζοάνα.

Όπως καταλαβαίνετε το δικό μας Big Brother μπροστά στα περιστατικά που σημειώνονται στο εξωτερικό είναι ένα... τίποτα! Το πιο "άγριο" που έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες είναι η καταγγελία του Κεχαγιά πως θα κινηθεί νομικά μετά την αποχώρησή του!

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4344