Ελικόπτερο που μετέφερε καρδιά για μεταμόσχευση έπεσε στην ταράτσα του νοσοκομείου (βίντεο)

09.11.2020



Το δραματικό ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει το ιδιωτικό οκταθέσιο ασθενοφόρο – ελικόπτερο που περιστρέφεται εκτός ελέγχου λίγα δευτερόλεπτα προτού ο πιλότος το προσγειώσει στην ταράτσα του νοσοκομείου Κερκ στο Λος Άντζελες το μεσημέρι της Παρασκευής. Την ώρα όμως που το ελικόπτερο ετοιμαζόταν να κατέβει, ξαφνικά έγειρε στην άκρη της οροφής, προτού προσγειωθεί στο πλάι του.

Αξιωματούχοι του νοσοκομείου δήλωσαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε μέσα ή γύρω από την εγκατάσταση, σύμφωνα με το KTLA-TV. Την ίδια ώρα, οι γιατροί του νοσοκομείου δήλωσαν ότι ένιωσαν ένα «ελαφρύ, σύντομο ταρακούνημα».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το βίντεο δείχνει επίσης έναν από τους εργαζόμενους διάσωσης να παραλαμβάνει το όργανο, μετά από αγώνα της πυροσβεστικής για να το βγάλει από το ελικόπτερο. Οι διασώστες καταφέρνουν να παραδώσουν την καρδιά σε έναν γιατρό, ο οποίος γυρνά και σπεύδει στο νοσοκομείο. Αλλά, γλιστράει και του πέφτει κάτω το κουτί που περιείχε την καρδιά.

Ευτυχώς, δεν υπέστη κάποια ζημιά το όργανο, με το νοσοκομείο αργότερα να ανακοινώνει πως τελικά η καρδιά μεταμοσχεύθηκε με επιτυχία.

iefimerida.gr 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1915