Πρόστιμο σε ζευγάρι που φιλιόταν δημοσίως: Δεν κράτησαν τις αποστάσεις χωρίς μάσκα

18.10.2020



Ένα ζευγάρι στην Ιταλία φιλήθηκε δημόσια και το… πλήρωσε ακριβά. Συγκεκριμένα, το γεγονός συνέβη στο Μιλάνο, όπου το ζευγάρι, ένας Ιταλός και μια γυναίκα από την Πολωνία, φιλήθηκαν στο δρόμο αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τέσσερις αστυνομικούς που τους έκοψαν πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το θέμα πήρε διαστάσεις μετά την καταγγελία του ζευγαριού ότι οι αστυνομικοί έδειξαν υπερβολικό ζήλο αν και τους ενημέρωσαν ότι είναι αρραβωνιασμένοι επί δυόμισι χρόνια, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

Οι Ιταλοί αστυνομικοί ζήτησαν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, πχ κοινή διεύθυνση. Ο άνδρας και οι γυναίκα έχουν επισήμως διαφορετικούς τόπους κατοικίας. Έδειξαν στους αστυνομικούς φωτογραφίες από τον αρραβώνα τους και άλλα στιγμιότυπα, που είχαν στα κινητά τους, αλλά εκείνοι δεν πείστηκαν.

Τα πράγματα περιπλέχθηκαν καθώς η γυναίκα από την Πολωνία δεν μιλά ιταλικά, μόνο αγγλικά. Οι αστυνομικοί τους επέβαλαν πρόστιμο γιατί δεν τήρησαν απόσταση ενός μέτρου εφόσον δεν φορούσαν μάσκα και δεν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

gazzetta.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1746