Γυναίκα μπούκαρε στην εκκλησία ζητώντας να ακυρωθεί ο γάμος – Ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της (βίντεο)

17.10.2020



Τον εκλεκτό της καρδιάς της ετοιμαζόταν να παντρευτεί μια νύφη στην Ζάμπια, όταν μια άλλη γυναίκα εισέβαλε στην εκκλησία και ζήτησε να γίνει διακοπή γιατί ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της.

Ο Αμπραάμ Μουγιούντα φέρεται να είχε πει στην σύζυγό του πως θα έφευγε εκτός πόλης για δουλειά, αντ’ αυτού όμως πήγε στην εκκλησία ντυμένος γαμπρός για να παντρευτεί την νέα του νύφη. Ωστόσο, η σύζυγός του έμαθε τα σχέδιά του από τους γείτονες του γαμπρού, σύμφωνα με την εφημερίδα Zambian Observer, και έσπευσε στην εκκλησία για να διακόψει την τελετή.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει την γυναίκα να τρέχει στον διάδρομο της εκκλησίας και να λέει: «Αυτός ο γάμος δεν μπορεί να συνεχιστεί… αυτός ο άντρας εδώ είναι ο σύζυγός μου». Η ανακοίνωση της γυναίκας προκάλεσε έκπληξη στην εκκλησία, με τον γαμπρό να χαμηλώνει το βλέμμα του και την νύφη να μην αντιδρά καθόλου.

Η φερόμενη σύζυγος του άνδρα, η οποία είχε μια μάσκα προσώπου κρεμασμένη στο πρόσωπό της, στην συνέχεια διαπληκτίστηκε με μια άλλη γυναίκα που καθόταν στις μπροστινές θέσεις, προτού απευθυνθεί στον κληρικό. «Αυτός ο άνδρας είναι ο σύζυγός μου. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο» του είπε, προσθέτοντας πως «δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ».

Η μέλλουσα νύφη γνώριζε πως ο γαμπρός ήταν παντρεμένος
Η γυναίκα, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει στον μάρσιπο ένα μωρό, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το ζευγάρι έχει αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Η γαμήλια τελετή, πραγματοποιήθηκε σε μια ρωμαιοκαθολική εκκλησία στην Τσάιντα μια περιοχή της πρωτεύουσας Λουζάκα.

Το βίντεο, πάντως, σταματά προτού λυθεί το ζήτημα, αλλά τα δημοσιεύματα λένε ότι ο γαμπρός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η νύφη λέγεται ότι γνώριζε πως ο Μουγιούντα ήταν παντρεμένος, ενώ ο γαμπρός είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για διγαμία, που αν καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει έως και 7 χρόνια φυλάκιση.

magnesianews.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2560