Φρικτό έγκλημα: Νύφη έκαψε ζωντανά τα πεθερικά της επειδή την χώρισαν από τον άντρα της

02.09.2020



Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην επαρχία Hamgyong της Βόρειας Κορέας, με μια νεαρή γυναίκα να καίγεται ζωντανή, παίρνοντας μαζί της στον θάνατο τα πεθερικά της, τα οποία κατηγορούσε ως υπεύθυνα για το διαζύγιό της με τον σύζυγό της.

Η γυναίκα,το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, διαγνώστηκε πριν λίγες ημέρες από τους γιατρούς ως μην γόνιμη και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί.

Αυτή η ιατρική γνωμάτευση έφερε όμως και το τέλος του γάμου της, καθώς ο σύζυγός της την άφησε. Θολωμένη από το διαζύγιο, η γυναίκα αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της με έναν φρικτό τρόπο: Καίγοντας τους, αυτοκτονώντας και εκείνη.

Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν διαθέσιμες, είναι πως το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 5 χρόνια, ενώ ο σύζυγος ήταν γιος αξιωματούχου της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με το Daily NK, η γυναίκα εκδιώχθηκε από το σπίτι όπου έμενε και φαίνεται να εξοργίστηκε όταν τοπικός αξιωματούχος της είπε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Πιονγκγιάνγκ λόγω προβλήματος των εγγράφων της.

«Αφού επέστρεψε πίσω στα πεθερικά της, αποφάσισε πως δεν αξίζει η ζωή της. Λούστηκε με βενζίνη και στην συνέχεια μπήκε μέσα στο σπίτι, βάζοντας φωτιά στον εαυτό της. Ούτε ο σύζυγός της αλλά ούτε και τα πεθερικά της κατάφεραν να σωθούν», δήλωσε ανώνυμη πηγή στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1435