Απίστευτο περιστατικό… Νεαρός τσακώθηκε με την κοπέλα του, βούτηξε στη θάλασσα και αρνιόταν να βγει επί μία ώρα

07.06.2020Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Βόλου. Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, γύρω στις 18:00 ένας νεαρός Βολιώτης έπεσε στη θάλασσα και παρέμενε στο νερό, δίχως να θέλει να βγει έξω. Είχε βουτήξει, ωστόσο, δίπλα από την κεντρική προβλήτα, εκεί όπου δένουν τα ρυμουλκά, και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος, ενώ ουδείς γνώριζε τις προθέσεις του. Πλήθος κόσμου, άλλωστε, συγκεντρώθηκε στο σημείο και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε και αν ο νεαρός κινδύνευε.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ήταν εκεί, σε Ι.Χ., με τη φίλη του, με την οποία τσακώθηκαν άσχημα, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του και σε ανύποπτη χρονική στιγμή να πέσει στη θάλασσα από αντίδραση!

Επειδή, ωστόσο, δεν ήθελε να βγει από το νερό, άμεσα ειδοποιήθηκε για βοήθεια το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Λιμενικοί συνομίλησαν με τη φίλη του, ενώ πλωτό σκάφος ιδιωτών έπλευσε για να τον ανασύρει. Όμως και πάλι ο νεαρός αρνούνταν να βγει από τη θάλασσα.

Άρχισε, αντίθετα, να κολυμπάει προς το Τελωνείο Βόλου, για να αποφύγει τον διάλογο. Έλεγε μόνο ότι δεν είναι καλά και να τον αφήσουν ήσυχο.

Με πολλή υπομονή, τελικά και ψυχραιμία, οι λιμενικοί κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον συνεφέρουν. Γύρω στις 19:00 πια, ο νεαρός επιβιβάστηκε σε σκάφος και οδηγήθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

cyprustimes.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα


1981