Γαμπρός έπαιξε στο γάμο του βίντεο με τη νύφη να τον απατά με τον κουνιάδο της!

31.12.2019



Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τον γάμο ζευγαριού στη Κίνα, δείχνουν τους νεόνυμφους να μπαίνουν σε μία αίθουσα εκδηλώσεων και να γίνονται δεκτοί με χειροκροτήματα από τους συγγενείς και τους φίλους τους.

Στη συνέχεια ακούγεται μία φωνή να λέει ότι «τώρα θα σας δείξουμε βίντεο από το πως οι νεόνυμφοι μεγάλωσαν», μόνο που αντί για αυτό, παίζει ένα άλλο βίντεο που δείχνει τη νύφη σε ερωτικές περιπτύξεις με τον κουνιάδο της.

Τότε ο γαμπρός της λέει: «Νόμιζες ότι δεν θα το μάθαινα;» και εκείνη του πετάει την ανθοδέσμη ενώ στη συνέχεια επεμβαίνουν και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους.

Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού έχει προκαλέσει διάφορες ερμηνείες για το τι πραγματικά έχει συμβεί…

Η μία ερμηνεία λέει η παράνομη σχέση των δύο ήταν αποτέλεσμα της βίας που ασκούσε ο γαμπρός πάνω στη νύφη (πριν τον γάμο), η οποία ήθελε να τον χωρίσει αλλά τελικά πείστηκε να τον παντρευτεί με αντάλλαγμα να της αγοράσει σπίτι και αυτοκίνητο. Υπάρχει όμως ακόμα μία άλλη ερμηνεία που λέει ότι το όλο σκηνικό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα διαφημιστικό τρικ κόλπο, καθώς πάνω στο βίντεο υπάρχει το σήμα μίας εφαρμογής.

newsbeast.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4522