Απίστευτο! Νόμιζαν ότι υιοθέτησαν 6χρονο κοριτσάκι… Ήταν 23χρονη νάνος και προσπάθησε να τους σκοτώσει!

25.09.2019



Απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ένα ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει ένα 6χρονο κοριτσάκι! Έτσι νόμιζαν δηλαδή, αφού τελικά ήταν 23χρονη νάνος και προσπάθησε να τους σκοτώσει! Η ιστορία θυμίζει λίγο το σενάρια ταινίας τρόμου «Οrphan», με την διαφορά ότι πρόκειται για αληθινά γεγονότα!

Η 45χρονη Kristine Barnett και ο πρώην σύζυγος Michael Barnett έχουν κατηγορηθεί ότι εγκατέλειψαν την κόρη τους στην Ιντιάνα, όταν ήταν 9 ετών, κι έφυγαν στον Καναδά. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη όμως στην DailyMail TV, η Kristine αρνείται τους ισχυρισμούς και λέει ότι αυτή και ο Michael ήταν θύματα απάτης, υποστηρίζοντας ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη κοινωνιοπαθής, 22 ετών, νάνος, η οποία μάλιστα προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Το ζευγάρι υιοθέτησε την Ουκρανή Natalia Grace τον Μάιο του 2010 στην πολιτεία της Φλόριντα, πιστεύοντας ότι ήταν ένα φυσιολογικό 6χρονο κοριτσάκι. Μέσα σε μια χρονιά, η Kristine ισχυρίζεται ότι η Natalia προσπάθησε να την ρίξει σε ένα ηλεκτρικό φράχτη. Είπε, μάλιστα, πως έριξε χλωρίνη στον καφέ της και απείλησε να σκοτώσει την οικογένεια στον ύπνο τους.

Η θετή μητέρα ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά:

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και όταν την ρώτησα, τι κάνει, είπε: «προσπαθώ να σας δηλητηριάσω».

Η Kristine είπε ακόμη πως η Natalia είχε περίοδο, τα δόντια της ήταν ενηλίκου και δεν μεγάλωνε καθόλου, όπως θα ήταν φυσιολογικό για ένα παιδί. Μια ένορκη βεβαίωση της 11ης Σεπτεμβρίου, η οποία αποκτήθηκε από την DailyMailTV, ανέφερε ότι οι εμπειρογνώμονες διενήργησαν τεστ πυκνότητας οστών στη Natalia τον Ιούνιο του 2010 και κατέληξαν ότι ήταν οκτώ ετών.

Στη συνέχεια όμως η Natalia εξετάστηκε από ειδικούς ψυχικής υγείας όπου διαπίστωσαν ψυχική νόσο η οποία μπορεί να διαγνωστεί μόνο σε ενηλίκους και πίεσαν τα δικαστήρια να αλλάξουν το πιστοποιητικό γέννησής της.

Το 2012 το ανώτατο δικαστήριο επαρχίας στην Ινδιανάπολη αποφάσισε ότι η Natalia γεννήθηκε το 1989, με βάση ιατρικά στοιχεία κι ότι ήταν πλέον 23 ετών. Οι Barnetts μετακόμισαν στον Καναδά και άφησαν τη Natalia σε ένα διαμέρισμα στην Ιντιάνα, με το γραφείο του Σερίφη της Περιφέρειας Tippecanoe να ισχυρίζεται ότι η Ναταλία ήταν παιδί όταν την «εγκατέλειψαν το 2013». Ο Michael και η Katherine παραδόθηκαν στις αρχές και στη συνέχεια απελευθερώθηκαν με εγγύηση.

hallocy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


14635