Εκατομμυριούχος πληρώνει 5.500 ευρώ για να έχει παρέα σε συναυλίες. Δείτε το link για την αίτηση!

09.07.2019Μία διαφορετική εμπειρία πέραν της πολυτέλειας στην οποία έχει συνηθίσει, θέλει να ζήσει ένας κροίσος - αγνώστων στοιχείων - και «προσλαμβάνει» παρέα για να πηγαίνουν μαζί σε συναυλίες ανά την Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο εκατομμυριούχος, που προτιμά να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του, αναζητά βοήθεια στα βασικά που χρειάζονται για ένα μουσικό φεστιβάλ, όπως να του αγοράσει το εισιτήριο, τον εξοπλισμό κάμπινγκ, να του στήσει τη σκηνή και φυσικά να παρακολουθήσουν μαζί τις συναυλίες. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για αυτή τη θέση πληρώνει 5.500 ευρώ και έχει ελάχιστες απαιτήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν εμπειρία από μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες και να έχουν διαβατήριο σε ισχύ.

Ο εκατομμυριούχος που υποστηρίζει πως δεν έχει ξαναπάει ποτέ σε μουσικό φεστιβάλ, ψάχνει για υποψήφιους μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Hush Hush, όπου μπορεί να κάνει και την αίτηση του όποιος ενδαφέρεται!

insider.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1903