Η Αστυνομία στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρασε χειροπέδες στην Πάολα! (pics)

18.05.2019



Μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις λέει η γνωστή ρήση και το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ανέβασε η Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας στις Ηνωμένες Πολιτείες η οποία της φόρεσε και χειροπέδες, λογικό ήταν να ανησυχήσει τους followers της!

Στις εν λόγω φωτογραφίες της τραγουδίστριας που αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Αμερική για συναυλίες, οι οποίες μάλιστα γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία, η Πάολα βρίσκεται στα χέρια των Αρχών περικυκλωμένη από τρεις αστυνομικούς οι οποίοι της έχουν φορέσει και χειροπέδες.

Σε μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε, η Πάολα οδηγείται από τους Αστυνομικούς, άγνωστο πού με την ίδια όμως να έχει ένα χαμόγελο στα χείλη, αρκετά αινιγματικό.

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για δύο μοναδικές συναυλίες στο «Melrose Ballroom» στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Οι συναυλίες ήταν μια πρωτοβουλία των Tony Georgiton και Βασίλη Μεσσάδου, των δύο Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών που κατάφεραν με το «Melrose Ballroom» να φέρουν την Ελληνική διασκέδαση και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ώστε να την απολαμβάνουν οι Έλληνες της Αμερικής.

Όσοι βρέθηκαν στις live εμφανίσεις της έμειναν με το… στόμα ανοιχτό, αντίδραση αρκετά… λογική αν σκεφτεί κανείς πως η Πάολα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ που σπάνια συναντά κανείς.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα φυσικά ήταν χιουμοριστικά, αφού η ίδια έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες: «Συνελήφθη για ολοσχερή καταστροφή στους χώρους όπου εμφανίστηκε στην Αμερική!». Σίγουρα η Πάολα το καταδιασκέδασε… Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω

Gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6379