Βίντεο: Εγκεφαλικό για την μέλλουσα νύφη: Της έκανε πρόταση και έπεσε το μονόπετρο στην λίμνη

15.09.2017



Χαμένο πήγε το φρεσκοαγορασμένο δαχτυλίδι αρραβώνων, αφού έπεσε στη λίμνη μόλις έγινε η πρόταση γάμου. Γονατίζει… την κοιτά στα μάτια… ανοίγει το κουτάκι και… τσουπ! Πάει το δαχτυλίδι! Ο Seth Dixon στάθηκε λίγο έως… πολύ άτυχος, όταν έκανε πρόταση γάμου στην καλή του.

Μετά από τέσσερα χρόνια δυνατής σχέσης, ο Seth Dixon αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσει το χέρι της καλής του, Ruth Salas. Ένα Σάββατο λοιπόν την πήγε σε ένα γραφικό μέρος στο πάρκο Loose Park του Kansas City.

Όλα ήταν τέλεια σχεδιασμένα μέχρι τη στιγμή που άνοιξε το κουτί για να της δώσει το δαχτυλίδι αρραβώνων. Το κουτί άνοιξε απότομα και ο ήχος του δαχτυλιδιού που έπεσε στη λίμνη αναστάτωσε το ζευγάρι. Η μέλλουσα νύφη δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι έγινε και άρχισε να βάζει τα γέλια. Ο σύντροφός της όμως που είχε ξοδέψει 3.000 δολάρια για το δαχτυλίδι, δεν έβρισκε το γεγονός καθόλου αστείο…

Πάντως η Ruth είπε το πολυπόθητο «ναι», τώρα το ζευγάρι ετοιμάζει τον γάμο του και τα… λεφτά για το καινούργιο δαχτυλίδι! Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του ζευγαριού:

showtimecy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2727