«Θαύμα» ή απάτη; Η γιαγιά από τη Βοσνία που θεραπεύει γλύφοντας τα μάτια (Βίντεο)

26.01.2017



Έναν τρόπο να βγάζει «εύκολα» λεφτά βρήκε μία 80χρονη γυναίκα στη Βοσνία.

Η Νάνα Χάβα ζει στη Βοσνία και ισχυρίζεται ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που θεραπεύει με τη γλώσσα της. Η 80χρονη γιαγιά χρησιμοποιεί τη γλώσσα της για να αφαιρέσει κομμάτια από μόλυβδο, σίδηρο, άνθρακα, πριονίδι και γυαλί που έχουν κολλήσει στα μάτια των ανθρώπων που την επισκέπτονται αφού πρώτα ξεπλένει το στόμα της με αλκοόλ.

Οι ασθενείς που επισκέπτονται τη Νανά Χάβα πρέπει να κάτσουν σε μία καρέκλα και να σηκώσουν τα βλέφαρά τους την ώρα που αυτή ξεκινά να γλείφει και να εξερευνά το μάτι τους.

Η ίδια η Χάβα λέει πως έμαθε αυτή την τέχνη από μία γυναίκα η οποία λεγόταν επίσης Χάβα. «Δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω αυτή την τέχνη στους απογόνους μου γιατί τα παιδιά μου αηδιάζουν να βάζουν την γλώσσα τους στα μάτια ενός άλλου. Μου είπαν ότι πρέπει να κόψουν τη γλώσσα μου όταν πεθάνω για να συνεχίσουν οι άνθρωποι στο χωριό να θεραπεύουν τον κόσμο».

«Δεν χρεώνω τη θεραπεία σε όσους δεν έχουν δουλειά ή λεφτά» τονίζει η «θαυματουργή» γιαγιά  αλλά προσθέτει πως κανονικά κοστίζει 10 ευρώ.

athensmagazine.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3132