Δωρητής σπέρματος γνωρίζει τη κόρη του μετά από 5 χρόνια. Αυτό που έγινε στη συνέχεια δεν γίνεται ούτε στα παραμύθια

10.12.2016



Δωρητής σπέρματος γνωρίζει τη κόρη του μετά από 5 χρόνια. Αυτό που έγινε στη συνέχεια δεν γίνεται ούτε στα παραμύθια

Τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως περίμενε η Aminah Hart από την Αυστραλία. Στα 42 της αποφάσισε να πάρει την ζωή της στα χέρια της και να αλλάξει ένα πράγμα που δεν της άρεσε: ήταν ελεύθερη και χωρίς παιδιά. Θυμήθηκε τις δυσκολίες που είχε ήδη περάσει, αλλά δεν είχε τελειώσει ακόμα.

Η Aminah είχε ήδη χάσει δύο παιδιά. Το πρώτο, ο Marlon, ήταν μόλις 4 μηνών όταν πέθανε. Η σχέση του ζευγαριού δεν επιβίωσε αυτή την δυσκολία και σύντομα πήραν διαζύγιο. Το δεύτερο παιδί της, ο Louis, πέθανε στους 14 μήνες. Για ακόμα μια φορά, ο πόνος του ζευγαριού ήταν πολύ μεγάλος. Κι έτσι η Aminah έμεινε μόνη της.

“Δεν μπορεί κανείς να το εκφράσει με λόγια… είχα δύο σχέσεις, αλλά μόλις στην δεύτερη διαγνώστηκα με γενετική διαταραχή”, θυμάται η Aminah. Η σπάνια πάθηση της, μια μυοπάθεια που συνδέεται με το χρωμόσωμα Χ, μετέτρεψε την επιθυμία της Aminah να αποκτήσει παιδιά σε πραγματικό εφιάλτη.

Αν έμενε ξανά έγκυος, υπήρχαν 25% πιθανότητες να διαγνωστεί το μωρό με την ασθένεια που είχε πάρει τον Marlon και τον Louis. Ήταν αρκετά δυνατή ώστε να το περάσει αυτό και τρίτη φορά;

“Μου πήρε πολύ καιρό να πάρω την απόφαση και σκέφτηκα τα πάντα: την ηλικία μου, την κοινωνική μου θέση και την θανατηφόρα διαταραχή που κουβαλούσα… Καταλάβαινα ότι οι προοπτικές δεν ήταν τέλειες.” Αλλά η επιθυμία της να γίνει μητέρα ήταν πιο μεγάλη από οτιδήποτε άλλο.

Κοίταζε τις λίστες με τους δωρητές σπέρματος, αλλά δεν είχε ιδέα πώς ήταν ή πού έμεναν. Έβλεπε απλά τα ιατρικά τους αρχεία.
Το 2011, πήρε την απόφαση, επέλεξε έναν ξένο και μετά από λίγο καιρό γέννησε την Leila. Όταν έμαθε ότι η κόρη της ήταν υγιέστατη, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της. Το όνειρο της είχε πραγματοποιηθεί επιτέλους.

Η Aminah είχε μια ευτυχισμένη ζωή με την κόρη της. Έτσι, όταν η μητέρα της, Helen, την παρότρυνε να αναζητήσει τον βιολογικό πατέρα της Leila, η Aminah δίστασε. Η μητέρα της ήταν αποφασισμένη, κι έτσι έκανε μια μικρή έρευνα και βρήκε τον δωρητή, τον Scott Andersen.

Μετά από λίγο καιρό πείστηκε και η Aminah και όταν εκείνος συμφώνησε να επικοινωνήσουν, εκείνη του έστειλε ένα email με την φωτογραφία της κόρης της. Χάρη σε εκείνον, η Aminah ήταν μια ικανοποιημένη μητέρα. Το απίθανο είναι ότι ο Scott απάντησε με ενθουσιασμό και για 6 μήνες οι δυο τους αλληλογραφούσαν τακτικά. Τότε πήραν μια απόφαση που θα έφερνε τις ζωές τους πάνω κάτω.

Αλλά όταν η Aminah είδε τον Scott για πρώτη φορά, σοκαρίστηκε. Είχε τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της Leila. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Scott και την βιολογική του κόρη. Και όχι μόνο γι’αυτούς…

Η Aminah και ο Scott τα πήγαιναν πολύ καλά μεταξύ τους. Άρχισαν να συναντιούνται συχνά και η σχέση τους εξελίχθηκε: “Ερωτευτήκαμε. Ήταν σουρεαλιστικό, αλλά απίθανο σαν εμπειρία”, είπε η Aminah.

Πλέον είναι παντρεμένοι! Ο εφιάλτης που πέρασε η Aminah στο παρελθόν της έδωσε αυτό που πάντα ευχόταν. Μέσα σε 3 χρόνια μετατράπηκε από ανύπαντρη χωρίς παιδιά σε παντρεμένη μητέρα.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5642