Άστεγο παιδί εκπλήσσει το «Κορέα Έχεις Ταλέντο»!

25.11.2016



Είναι κάποιες φορές που η ζωή μας παίζει περίεργα παιχνίδια, θέλοντας προφανώς να μας δοκιμάσει!..

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον νεαρό μας φίλο του βίντεο εδώ όπου, αφού έζησε μια ζωή που παραπέμπει κάτι σε..Όλιβερ Τουίστ (παρατημένος σε ορφανοτροφείο από μωρό παιδί, ξύλο από τους εκεί «ανθρώπους», μετά στη βιοπάλη πουλώντας μικροπράγματα, κτλ.) και σιγά-σιγά προσπαθούσε..απλώς να επιβιώσει, είχε παράλληλα κι ένα όνειρο: να μπορέσει κάποτε να τραγουδήσει! Ακολουθώντας λοιπόν όσο πιο πιστά μπορούσε το όνειρό του, πήρε το θάρρος να πάει στο show «Κορέα Έχεις Ταλέντο», και αφού «συστήθηκε» αρκετά καλά στην επιτροπή, σε λίγη ώρα τραγούδησε.. Όπου εκεί και τους καθήλωσε όλους, κοινό και επιτροπή..υποχρεώνοντάς τους να βυθιστούν σε βαθιά κλάματα (αναλογιζόμενοι το background του παιδιού, που το συνδύασαν με την αγγελική φωνή του), τους συνεπήρε και τους «ισοπέδωσε» όλους τους!!

Αυτό ας γίνει ένα μάθημα ζωής (και ήθους) για όλους εμάς που τον βλέπουμε, κι ας μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι…μόνο ο πόνος που περνάμε στη ζωή μας είναι εκείνος που μας κρατάει «ξύπνιους», ζωντανούς και υποψιασμένους, για το πως μπορούμε να την βελτιώσουμε! Καλώς ή κακώς μόνο ο πόνος μας, μας «ψήνει», και μας ωριμάζει! Αντιθέτως βέβαια, όταν μας τα δίνουν και μας τα έχουν «όλα στο πιάτο» από μικροί, όταν σχεδόν ποτέ δεν κοπιάζουμε για τίποτα, όταν λέμε «ωχ μωρέ αδερφέ..σιγά μην ασχολούμαι..θα τα κοιτάξω αύριο αυτά, για σήμερα έχουμε ακόμα καιρό..» για πράγματα που ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ…ε, ίσως «αύριο» να είναι πολύ αργά – διότι αύριο μπορεί και να μην υπάρχουμε καν!!..

Βλέποντας αυτό το βίντεο λοιπόν -αν μη, τι άλλο- ας πάρουμε τουλάχιστον ΕΝΑ από τα πολλά νοήματα/διδάγματα που μας δίνει, και ας αρχίσουμε σιγά-σιγά να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ καν.. ως άνθρωποι νοήμονες που γεννηθήκαμε, και όχι ως δίποδα ζώα τα οποία άγονται και φέρονται από τα πάθη και τις εγωιστικές τους επιθυμίες, και μόνο!

Αρκετοί θα μπορούσαν να φέρονται και να γίνουν έτσι.. τομάρια, παλιάνθρωποι, επικίνδυνοι για τους γύρω τους, και χειρότεροι κι από άγρια ζώα (όπως κάλλιστα ο Sung-bong), προφασιζόμενοι την.. χμ, «πρότερη σκληρή ζωή τους»!

Δείτε όμως τελικά τι έγιναν . . .



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1261