Σοκ:19χρονη υποστηρίζει πως είναι έγκυος στο παιδί του Ιησού Δείτε την φουσκωμένη κοιλιά (Βίντεο)

04.11.2016



Ότι είναι εννέα μηνών έγκυος στο παιδί του…Ιησού, υποστηρίζει μια 19χρονη, η οποία βγήκε στην εκπομπή του «Dr Phil» για να το αποκαλύψει δημόσια, και να πει ότι παρόλο που κανείς δεν την πιστεύει, εκείνη σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Θεανθρώπου!


Όπως θα δείτε τόσο στις φώτο όσο και στο video, η 19χρονη Haley έχει πολύ φουσκωμένη κοιλιά, την οποία χαϊδεύει συνεχώς, προστατεύοντας το έμβρυο που δηλώνει πως κυοφορεί.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Η οικογένεια της, ακόμα και η εκκλησία στην οποία πηγαίνει, λένε πως όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα, καθώς η 19χρονη δεν είναι καν έγκυος! Πολλαπλά τεστ εγκυμοσύνης αλλά και οι υπέρηχοι στους οποίους υπεβλήθη, αποδεικνύουν όσα δηλώνει η οικογένεια της, η οποία μάλιστα χαρακτηρίζει την Haley «παθολογική ψεύτρα».

Μάλιστα η μητέρα και οι αδερφές της, αποκαλύπτουν πως στο παρελθόν η 19χρονη είχε ισχυριστεί πως πατέρας της είναι ο Eminem, ότι είναι διαγωνιζόμενη του American Idol, και ότι έδωσε ένα νεφρό στον άρρωστο αδερφό της, χωρίς τίποτα από τα παραπάνω να ισχύει. [3] Όσο για την Haley; Αδιαφορεί πλήρως και επιμένει ότι θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Ιησού

«Είμαι έγκυος και κυοφορώ το παιδί Του. Κανείς δεν θα το αρνηθεί γιατί είναι ο σωτήρας μου. Μια νύχτα κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε την κοιλιά μου. Μπορώ να νιώσω το κεφάλι του! Δεν με νοιάζει τι λέει η οικογένεια μου. Αδιαφορώ για το τι δείχνουν οι υπέρηχοι και τα τεστ εγκυμοσύνης. Όταν γεννήσω κανείς δεν θα αρνηθεί ότι το μωρό μου είναι του Ιησού».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4417