Σκηνές Fast and Furious στους δρόμους της Αγγλίας (Video)

29.10.2016



Είναι σκηνές βγαλμένες από το Fast and Furious, αλλά καθόλα αληθινές. Οδηγοί στο Ντάγκεναμ της Αγγλίας έκαναν τους δρόμους πίστα ράλι και βρέθηκαν κάποια στιγμή αντιμέτωποι με την αστυνομία.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής που γίνονταν οι κούρσες παραπονέθηκαν στις αρχές για την παράνομη χρήση των δομών της πόλης από έως και 400 οδηγούς, οι οποίοι πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, έβαζαν στον δρόμο λάδι για να τους βολεύει στο ντριφτ.

Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά επικίνδυνες για τραυματισμούς, ακόμη και θανάσιμους, πράγμα που κινητοποίησε πολύ περισσότερο τους κατοίκους. Βέβαια αυτά που κυρίως τους ενοχλούσε ήταν ο θόρυβος που έφτανε σε απόσταση μισού μιλίου και δεν τους άφηνε να κοιμηθούν.

Οι ταχύτητες που αναπτύσσονταν έφταναν μέχρι και τα 160 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Η αγριότητα των «μαχών» αποτυπώθηκε εμφανώς σε βίντεο που ανέβασαν στο YouTube.

[DRIFT1]

Η αστυνομία έμαθε για τα επόμενα πλάνα των οδηγών και κατάφερε να τους εμποδίσει κλείνοντας μέρους των δρόμων της βιομηχανικής περιοχής. Οι οδηγοί έφτασαν στο σημείο, αλλά το μόνο που βρήκαν μπροστά τους ήταν απαγορευτικές πινακίδες. Οι αρχές μάλιστα τους ειδοποίησαν ότι θα προσπαθήσουν με περάσουν κοινοτική εντολή να απαγορεύσουν και νομικά μελλοντικούς αγώνες.

Ο Ryan Francis, αστυνομικός, είπε σε εφημερίδα πως οι οδηγοί αφήνουν πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο. «Δεν έχουμε πρόβλημα με λάτρεις των αυτοκινήτων να συναντώνται σε δρόμους για να δείξουν τα οχήματά τους. (...) Αλλά είναι επικίνδυνο να οδηγείς με αυξημένη ταχύτητα και να βάζεις ζωές σε κίνδυνο», είπε και συνέχισε:

«Αν κάποιο όχημα χάσει τον έλεγχο και πέσει πάνω στο κοινό... Υπάρχουν τόσες πολλές καταγγέλλεις».

cnn.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3605