Παρθένα νύφη είδε για πρώτη φορά το μόριο του άνδρα της και τρόμαξε τόσο που τον ξυλοκόπησε

11.10.2016



Αν νομίζετε πως η παρακάτω ιστορία είναι αποκύημα φαντασίας, κάνετε λάθος, καθώς ο άνδρας που απεικονίζεται στην φώτο, «τις έφαγε» από την σύζυγό του κατά την διάρκεια του γαμήλιο ταξιδιού, επειδή… είχε μεγάλο πέος!

Ο 32χρονος Mnombo Madyibi, βρισκόταν στον μήνα του μέλιτος, με αποτέλεσμα η παρθένα σύζυγός του, να δει το μόριο του για πρώτη φορά!

Αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμενε ο άτυχος γαμπρός, καθώς η γυναίκα τρόμαξε τόσο πολύ από το μέγεθος, που του έφερε ένα μπουκάλι στο κεφάλι.

«Όλα ήταν καλά και απολάμβανε τα προκαταρκτικά, όμως τα πάντα καταστράφηκαν την στιγμή που έβγαλα το εσώρουχο μου», δήλωσε στην «Daily Star» ο Mnombo Madyibi.


Μάλιστα περιέγραψε πώς η σύζυγός του αντέδρασε όλο τρόμο, δαγκώνοντας του το αυτί και χτυπώντας τα γεννητικά του όργανα:

«Μου έφερε ένα μπουκάλι κρασί στο κεφάλι, και στη συνέχεια προσπάθησε να με πνίξει με ένα αρκουδάκι που της είχα πάρει δώρο».

Μετά το απίστευτο περιστατικό, ο 32χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, δήλωσε πως πιστεύει ότι η γυναίκα του έγινε έξαλλη, όχι για το πέος του, αλλά  επειδή ο μήνας του μέλιτος ήταν φτηνός και δεν την πήγε εκεί που επιθυμούσε.

Η σύζυγος από την άλλη, δεν έκρυψε πως ο άντρας της «έχει μεγάλο πέος, μακρύ σαν αγγούρι, τρομακτικό και τριχωτό σαν θάμνο!»

Να αναφέρουμε τέλος, πως οι συμπαίκτες του, έχουν δώσει στον 32χρονο το παρατσούκλι «Ανακόντα».

Όσο για το μέλλον του γάμου τους; Προς το παρόν… περνά κρίση, αλλά το ζευγάρι είναι διατεθειμένο να το συζητήσει.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4810